Sosiaalipäivystys

Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa kunnan sosiaali- terveys ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Ajantasaiset tiedot palveluista sekä asiointikanavista löydät tammikuusta alkaen hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta hyvaks.fi.

Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystys tarjoaa apua ympäri vuorokauden puhelinnumerosta 014 266 0149.

Kun tarvitset apua, tukea ja turvaa äkillisen ja järkyttävän kriisin kohdatessa, ota yhteyttä Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystykseen.

Saat apua yhdestä numerosta 014 266 0149 ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Voit ottaa yhteyttä myös nimettömästi.

Yhteyttä voit ottaa myös hätäkeskuksen numeron 112 kautta.

Sosiaali- ja kriisipäivystykseen voi ottaa yhteyttä, kun kohtaa äkillisen ja järkyttävän tilanteen. Se voi olla esimerkiksi läheisen kuolema, itsemurha tai itsemurhayritys, onnettomuus, tulipalo, väkivallan uhriksi joutuminen, vähältä piti -tilanne tai vakava kuolemaan johtava sairaus. Apua voi hakea asiakas itse, läheinen, ystävä tai viranomainen. Palvelut ovat maksuttomia.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen apu voi olla kiireellistä sosiaalityötä, psyykkistä ensiapua heti kriisitilanteen jälkeen tai akuuttia kriisityötä, joka käsittää myös kriisitapaamisia yksittäisille henkilöille, perheille tai ryhmille.

Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystys

Keski-Suomen sosiaali- ja kriisipäivystys ympäri vuorokauden puh. 014 266 0149. Yleinen hätänumero 112.

Sosiaali- ja kriisipäivystys hätätilanteissa

Kriisikeskus Mobilesta voit hakea apua elämän äkillisiin kriisitilanteisiin arkisin maanantaista torstaihin klo 8-20 ja perjantaisin klo 8-17 puhelinnumerosta 044 788 8470.