Tapahtuma- ja urheilijayhteistyö

Laukaan kunta tukee tapahtumia pääasiassa tarjoamalla maksutonta näkyvyyttä muun muassa Laukaan tapahtumakalenterissa sekä muissa verkkopalveluissa kuten Visit Laukaa -verkkosivuilla ja muissa materiaaleissa. Kunta myös vuokraa tapahtumatiloja edullisesti ja välineitä tapahtumiin. Yhdistykset voivat varata kunnan kokoustiloja maksutta.

Lisää linkit

  • Visit laukaa-tapahtumakalenteriin
  • Vapaa-aikapalvelujen vuokravälineet -sivulle?
  • Tilojen varaaminen kunnasta: kirjaston ja Viertolan kokoustilat, Multamäki ym.

Rahallinen tapahtumatuki on tarkoitettu Laukaassa järjestettävien kertaluontoisten tai toistuvien tapahtumien tukemiseen ja tapahtumajärjestäjien taloudellisen riskin pienentämiseen. Tapahtumatukihakemuksella voi myös tehdä esityksen esimerkiksi Laukaan kunnan ja urheilijan välisestä yhteistyöstä.

Hakijoiden tasapuolisen kohtelun varmistamiseksi käsittelemme tukihakemukset tapahtumayhteistyöryhmässä, joka kokoontuu noin kahden kuukauden välein ympäri vuoden. Haku on jatkuva.

Tuemme pääosin laukaalaisia joukkueita ja Laukaassa järjestettäviä tapahtumia. Harkinnanvaraisesti kunta voi myöntää tukea kunnan ulkopuoliselle joukkueelle tai tapahtumalle, jos yhteistyö tarjoaa merkittävää näkyvyyttä, vahvistaa Laukaan elinvoimaa tai hyödyttää paikallista elinkeinotoimintaa.

Ohjeita tuen hakijalle

Jätäthän hakemuksen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ennen tapahtumaa. Mahdollinen rahallinen tuki arvioidaan tilannekohtaisesti. Rahallinen tuki maksetaan tapahtuman jälkeen toteutuneita kustannuksia tai laskuja vastaan.

Hakemusten käsittelyaikataulut

Ehdotukset käsittelevä tapahtumayhteistyöryhmä kokoontuu noin kerran kuussa käsittelemään yhteistyöehdotuksia.

Huom. Tapahtumayhteistyöryhmä kokoontuu seuraavan kerran elokuun puolessa välissä 2022, jolloin käsitellään kesän aikana tulleet yhteistyöehdotukset.

Tapahtumatukihakemus ja yhteistyöesitys

Täytä hakemus

Lisätietoja

Salla Turpeinen

Vapaa-aikajohtaja

050 473 0121

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Heli Peltola

Viestintäpäällikkö

040 620 3318

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Teemu Pinomäki

Elinkeinojohtaja

050 4720 120

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Linda Leinonen

Kunnanjohtaja

040 188 0566

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41340, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi