Leppävedeltä myydään seitsemän omakotitonttia huutokaupalla 3.–16.4.2023

Huutokaupalla myydään viisi omakotitonttia Kirjosieponkadulta sekä tontit Valotieltä ja Peiponpesästä.

Ilmakuva Leppäveden Korpean alueelta kesältä 2022. Myytävät tontit rajattu kuvaan punaisella.

Myytävät tontit sijaitsevat Korpelan omakotialueella, josta Kirjosieponkatu on uusin, vuonna 2022 valmistunut katu. Kaikki tontit myydään huutokaupalla, joka alkaa maanantaina 3.4. ja päättyy porrastetusti 14.–16.4.2023 välisenä aikana.

Alueella on tilavat tontit, joihin saa rakennusoikeuden 250 neliöön ja niihin on mahdollista rakentaa enintään kaksikerroksinen omakotitalo tai paritalo. Tontit soveltuvat maaperältään hyvin rakentamiseen, sillä ne sijaitsevat tasaisella, lähes puuttomalla alueella, jonka maaperä on pääosin hiekkaa.

Tonttitiedot

Leppävesi palvelee sijainniltaan monessa tarkoituksessa. Sieltä on hyvät kulkuyhteydet niin Jyväskylään, Laukaaseen kuin Tikkakoskelle. Luonnosta ja liikunnasta nauttiville Korpelan alue luo loistavat mahdollisuudet. Jyväskylästä Laukaan läpi Äijälään kulkeva tunnettu patikointi-, hiihto- ja ulkoilureitistö lähtee aivan asuinalueen läheisyydestä. Majajärven uimaranta on kivenheiton päässä sekä aivan viereen valmistuu Leppäveden liikuntapuisto. Rauhalliselta ja suositulta Leppäveden kylältä löytyy kattavat palvelut, mm. koulut, päiväkoti, kirjasto ja kauppa.

Korpelan asuinalueen virtuaalimalli

Tutustu Leppäveden Korpelan asuinalueen virtuaalimalliin klikkaamalla yllä olevaa kuvaa tai alla olevasta painikkeesta. Pääset liikkumaan kartalla vapaasti ja tonteista saat lisätietoja klikkaamalla. Asuinalueen taustalla näet uuden Leppäveden liikuntapuiston.

Siirry virtuaalimalliin

Omakotitontit ja rakentaminen

Tutustu kaikkiin vapaisiin omakotitontteihin ja tonttien hakemiseen Laukaassa.

Lue lisää

Lisätietoja

Jaana Raitanen

Maankäyttösihteeri

050 315 3505

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Elli Laakko

Maankäyttösihteeri

040 159 3463

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi