Olet täällä

Hyvinvointia yrittäjille - tapahtumat syksyllä 2020

laukaa_tsemppijahyvinvointi_netti3.png
Hyvinvointiaamut, tsemppitiistait ja First Beat -hyvinvointianalyysit yrittäjille Laukaassa syksyllä 2020.

Yrittäjien hyvinvointiaamut ja tsemppitiistait syksyllä 2020

 

Tapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia kaikille Laukaassa toimiville yrittäjille, laukaalaisyrityksille ja yrittäjähenkisille henkilöille. Osallistu yhteen tai vaikka kaikkiin tilaisuuksiin! Osallistua voit myös verkossa. Kaikkiin tilaisuuksiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Tilaisuus saatetaan siirtää kokonaan verkossa toteutettavaksi, jos tilanne niin vaatii. Tiedotamme muutoksista tällä verkkosivulla sekä ilmoittautuneita suoraan sähköpostilla.

 

Tsemppitiistait

Yrittäjien tsemppitiistait kerran viikossa tiistai-iltaisin klo 17.30–19.30. Osallistu verkossa tai paikan päällä. Tsemppitiistain tilaisuuksiin voidaan ottaa enintään 25 henkilöä paikan päälle. Tapahtumiin voi osallistua myös verkon välityksellä. Ilmoittauduthan mukaan viimeistään edellisen viikon perjantaina. Tilaisuuksissa mahtuu pitämään hyvin riittävät turvavälit. 

  • Ti 27.10. Palaudu paremmin, hyvinvointivalmentaja Essi Määttä. Tapahtuma toteutetaan kokonaan verkossa.
  • Ti 10.11. Motivaatio polttoaineena, vetäjinä Loistavat, Tuire Nieminen ja Jenni Oranen Paikka: Juhlatalo Humina, Lievestuore tai osallistu verkossa. 
  • Ti 17.11. klo 17.30 – 19.30 Merkityksellinen työ / Loistavat Tuire Nieminen ja Jenni Oranen Paikka: Villa Luotola tai osallistu verkossa. 

Ti 24.11. klo 17.30 – 19.30 Hallitse kaaosta -webinaari

 

  • Vetäjät: Loistavat: Tuire Nieminen ja Jenni Oranen
  • Liity Microsoft Teams verkkokoukseen tästä. Verkkokokouslinkki lähetetään ennakkoon ilmoittautuneille myös sähköpostilla. Kokoukseen voit osallistua joko 1) koneelle tai mobiililaitteeseesi asentamasi Teams-sovelluksen kautta tai 2) suoraan verkkoselaimella. 1) Valitse Jatka kokoukseen sovelluksella” tai 2) “Jatka selaimella

Osallistumisohjeet ja turvallisuus tilaisuuksissa

Seuraamme koronaepandemiatilanteen kehittymistä ja toimimme kokoontumissuositusten ja rajoitusten mukaan. Mahdollisista muutoksista ohjelmaan ja tilaisuuden toteuttamistapoihin tiedotetaan ilmoittautuneita sähköpostilla.

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuden nimen vieressä olevan linkin kautta sähköisesti tai sähköpostilla heli.peltola@laukaa.fi, p. 040 620 3318. Tilaisuuksiin osallistuminen paikan päällä edellyttää ennakkoilmoittautumista, jotta voimme toteuttaa tilaisuudet turvallisesti. Tilaisuuksien osallistujamäärä on rajattu, jotta voimme noudattaa riittävää turvaväliä. Huolehdimme hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Osallistujille on tarjolla kasvomaskit. 

 

Yrittäjien Firstbeat –hyvinvointianalyysi – muutama paikka jäljellä

 

Yrittäjä, nyt sinulla on mahdollisuus edistää omaa hyvinvointiasi Firstbeat -hyvinvointianalyysin avulla! Firstbeat tuottaa monipuolista tietoa fyysisestä ja psyykkisestä kuormituksestasi ja palautumisesta. Firstbeat-mittaus auttaa selvittämään elimistösi voimavaroja, kuormitusta ja palautumista sekä työstä että liikunnasta. Kolmen vuorokauden Firstbeat-mittaus antaa ymmärrettävää ja helposti sovellettavaa tietoa kuormituksen, palautumisen ja levon kehittämiseen ja hallintaan.

Mittaukset toteutetaan 2.11. - 28.11. välillä. Jokainen osallistuja saa postissa hyvinvointimittarin, jota hän pitää kolme peräkkäistä vuorokautta. Mittausten ja mittarin palauttamisen jälkeen osallistujat saavat oman mittauksensa tulokset. Mittaukset päättyvät tulosten analysointia ja palautumista käsittelevään luentoon 4.12.2020 klo 10-10.45 Microsoft Team -verkkokouksena. Luennon pitää hyvinvointivalmentaja Essi Määttä.

Lue lisää Firstbeat – hyvinvointianalyysista ja varaa analyysi viimeistään 22.11. Analyysi voidaan toteuttaa enintään 50 henkilölle.

 

Hyvinvointiaamut

 

Tilaisuudessa on tarjolla maittava aamupala ja vierailevan puhujan puheenvuoro. Tsemppitiistain tilaisuuksiin voidaan ottaa enintään 30 henkilöä paikan päälle. Tilaisuuden luento-osuutta n. klo 8.20 alkaen voit seurata myös verkossa (verkkokokouslinkki lisätään tähän).

  • Ke 7.10. klo 8–9 Vieraana yhdistetyn maajoukkueurheilija Eero Hirvonen Laukaasta. Paikka: Hotelli Vuolake, Mikkola-sali.
  • Ke 4.11. klo 8–10 ”Mikä on oleellista terveydessä ja hyvinvoinnissa?” vieraana lääkäri Tapani Kiminkinen Saarijärveltä, Paikka: Hotelli Vuolake, Mikkola-sali

Tietoa järjestäjistä

Tilaisuudet järjestää Laukaan kunta Keski-Suomen liiton tuella Laukaan kunta ja yrittäjät yhdessä koronaa -vastaan hankkeen kautta.

 

Additional info

Yrityskoordinaattori
Puhelinnumero(t): 
040 620 3318
Viestintä- ja markkinointi, Visitlaukaa.fi-matkailupalvelut, yritysten kehittämis- ja sijoittumispalvelut
Sähköpostiosoite: 
Kuntala