Olet täällä

Matkailu - Visit Laukaa

satama_kokeilu.jpg
Laukaa on tapahtumista, vauhdikkaista elämyksistä, kulttuurista ja upeista luontokohteista tunnettu 19 000 asukkaan kunta. Kiinnostavat vierailukohteet ruokapaikkoineen ja majoituksineen löydät Visit Laukaa -matkailusivuilta.

Laukaan tunnetuimpia matkailukohteita ovat Peurungan monipuolinen hyvinvointialue, jonka ympäristössä toimivat Kylpylähotelli Peurunka, Hilarius-Hiiren maa, Peurunkagolf, elämyksiä tarjoavat Varjolan tila sekä Tupaswillan perinnekylä sekä useita mökki- ja huvilamajoitusta tarjoavia yrityksiä. Perheiden ehdottomia vierailukohteita ovat Nokkakiven Huvipuisto ja Tarhalehdon eläinpiha Lievestuoreella. Taiteesta ja kulttuurista nautit Taidekeskus Järvilinnassa ja Galleria Saran vaihtuvissa näyttelyissä. Teatterielämyksiä koet Kanavateatterissa ja Laukaan teatterissa. Juhla- ja kokouspalveluja tarjoavia yrityksiä on tunnelmallisista maatilamatkailukohteista kylpylä-hotelli Peurungan Peurunka-areenaan. Majoitusvaihtoehtoja löydät hotellista huviloihin ja rantamökkeihin.

Ja kun yö koittaa, majoitu kuten haluat, mökissä järven rannalla, ylellisessä huvilassa, bed and breakfast -majoituksessa, huoneistohotellissa tai perhehotelli Vuolakkeessa tai Kylpylähotelli Peurungassa.

Visit Laukaa -matkailusivustolta majoitus, ruokapaikat, vierailukohteet

Laukaan kunnan Visit Laukaa.fi -matkailusivuilta löydät tietoa vierailukohteista Laukaan upeista luontokohteista, museioihin, käsityömyymälöihin ja kulttuurikohteisiin. Visit Laukaa -matkailusivuilla esitellään myös herkullisia ruokahetkiä tarjoavat ravintolat ja kahvilat. Majoitusvaihtoehtoja löydät palvelusta hotellista huviloihin ja rantamökkeihin.

Laukaan sähköinen tapahtumakalenteri – Visitlaukaa.fi/tapahtumat

Laukaan sähköisestä tapahtumakalenterista löydät menovinkkejä ympäri vuoden kyläyhdistysten ja urheiluseurojen tapahtumista kunnan järjestämiin tilaisuuksiin. Kalenteriin voit myös ilmoittaa itse järjestämästäsi tapahtumasta.

Visit Laukaa -verkkokaupasta palveluita, lahjoja ja tapahtumalippuja 

Visit Laukaa -verkkokaupasta voit hankkia etuja ja palveluja itselle tai lahjaksi. Tutustu yritysten tarjoamiin etuihin.

Laukaan matkailukohteista löydät tietoa ja saat opastusta myös seudullisesta Visit Jyväskylä –matkailupalveluista, www.visitjyvaskyla.fi sekä Jyväskylän matkailuneuvonnasta.