Olet täällä

Suomi 100 -juhlavuosi 2017

suomifinland100-tunnus_valkoinen_rgb.jpg
Itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta vuonna 2017. Se on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan yhdessä. Juhlavuosi synnyttää tekoja, elämyksiä ja ohjelmaa. Se elää koko Suomessa, koko vuoden 2017. Tekojen kautta tarkastellaan Suomen itsenäisyyden vuosisataa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta.

424-vuotiaassa Laukaassa eri tahot ideoivat ja järjestävät  Suomi 100 -juhlavuoden teemaan liittyviä tapahtumia ja tilaisuuksia. Haluamme julkaista näitä tapahtumia Laukaan kunnan tapahtumakalenterissa mahdollisimman laajan huomion ja yleisön saavuttamiseksi.

Tuhansia vuosia sitten muinaiset esivanhempamme jättivät  salaperäiset viestinsä Saraakallioiden jyrkkään pintaan. Meidän aikanamme viestintä on monin tavoin helpompaa, ja yhä tärkeämpi osa elämäämme. Tärkeintä kansakunnallemme on edelleenkin itsenäisyys ja elinvoimaisuus – ne on saavutettu yhdessä.

Toivomme mahdollisimman paljon tapahtumia ja tilaisuuksia juhlavuoden ajaksi. Voitte ilmoittaa kunnan kotisivuilla olevaan  tapahtumakalenteriin oman tapahtumanne tai tilaisuutenne tiedot.

Suomen itsenäisyyden juhlavuosi 2017 rakennetaan kansalaisten ja organisaatioiden yhteistyönä. Juhlavuoden ohjelma on avoin kaikille ja siihen voi hakea mukaan lokakuun 2017 loppuun asti. Yrityksille on rakennettu oma osallistumisen polkunsa.
Lisätietoja ja haku verkkosivulla suomifinland100.fi.

Additional info