Olet täällä

Ajankohtaista

Vapaaehtoistoimintaan liittyviä ajankohtaisia asioita.

20.4.2021

ULKOILUYSTÄVÄ-koulutus nyt mahdollista suorittaa ETÄNÄ!

koulutusmqainos_3.jpg

Voit suorittaa maksuttoman koulutuksen milloin tahansa omien aikataulujesi mukaan; Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja osoitteesta: liikkuvalaukaa@laukaa.fi tai p. nro 040 7641896!

Koulutus sisältää kaksi eri tallennetta, henkilökohtaiset keskustelut kouluttajan kanssa sekä välitehtävän, jossa pääset harjoittelemaan ulkoiluystävä-toimintaa iäkkäiden kanssa! Koulutus on valtakunnallinen ja koulutuksen suorittaneet saavat Ikäinstituutin todistuksen ja voivat toimia ulkoiluystävänä.

 

18.11.2020 Ulkoilu kuuluu kaikille – kampanja

Laukaan kunnassa on alkanut kampanja ihmisten yksinäisyyttä vastaan. Ulkoilu kuuluu kaikille – tavoitteena on löytää yksinäisiä ihmisiä, jotka kaipaavat keskusteluseuraa ja tukea ulkoilemiseen.

Voit olla yhteydessä Laukaan asiakasohjaukseen niin järjestämme sinulle tai läheisellesi ulkoiluystävän mahdollisuuksien mukaan.

ulkoilukampanja.1.jpg

 

9.9.2020 Vapaaehtoistoiminnan messut

Vapaaehtoistoiminnan messut 2020 on siirretty vallitsevan koronatilanteen (COVID-19) vuoksi myöhempään ajankohtaan.  Korvaavana toimintona paikallisilla yhdistyksillä ja järjestöillä on ollut mahdollista videokuvata persoonallisia esittelyvideoita, joita julkaistaan tällä sivustolla Esittelyvideot-kohdasta

messut.jpg