Olet täällä

Kunnanjohtajan talousarvioesitys 2019 (Kuntalaisinfo 30.10.2018)

30.10.2018 - 8:57
Koripallo tyhjällä koripallokentällä
Kunnanjohtajan talousarvioesityksessä käydään läpi kaikkiin kuntalaisiin vaikuttavia asioita: esitys vuoden 2018 toiminnan painopisteiksi, Laukaan kunnan taloustilannetta sekä ehdotus talousarvioksi vuodelle 2019. Talousarvioesitykseen voit tutustua sekä videolla että pdf-dokumentissa.

Tällä kertaa kunnanjohtajan videoblogissa käydään läpi taloutta. Kunnanjohtajan talousarvioesitys vuodelle 2019 on rakennettu lautakuntien esitysten pohjalta. Laukaan kunnan talous on kumulatiivisesti positiivinen. Vuoden 2018 talouden toteuma ja ennuste on kuitenkin heikentynyt voimakkaasti. Vuodelle 2019 tullaankin esittämään negatiivista tulosta. Budjetti on realistinen, ja kasvuun ja kehittämiseen panostetaan edelleen.

Kunnanjohtajan talousarvioesitystä avaavat kuntalaisille kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilä ja talousjohtaja Eero Raittila oheisella videolla sekä diaesityksessä ja talousarvioesityskirjassa, jotka löydät sivun alalaitaan kootuista linkeistä.

 

Vuoden 2019 talousarvion valmistelun eteneminen

Talousarvioprosessi etenee siten, että se on esitelty kunnanvaltuustolle ja esitellään nyt kuntalaisille ja muille sidosryhmille. Kuntalaisinfon jälkeen marraskuussa kunnanhallitus käsittelee talousarvioesitystä ja tekee oman esityksensä, minkä jälkeen talousarvio vuodelle 2019 hyväksytään 3.12. kunnanvaltuuston kokouksessa.

Talousarvioesitysdokumentit

 

Blogin kirjoittaja

Uusimmat kirjoitukset