Olet täällä

Uuden kuntastrategian lausuntokierros valmis (videoblogi 7.3.2018)

7.3.2018 - 9:21
Video
Lausuntokierros uuden kuntastrategian luonnoksesta on nyt valmis. Strategian kärkiteemat elinvoima ja kilpailukyky, hyvinvointi ja luonto ja elämykset haluttiin selkeämmin esitettäväksi tasaveroisina. Strategia etenee nyt kunnanhallituksen käsittelyyn ja siitä kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi.

Kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilä toteaa videoblogissa, että strategian perussävyyn ja kokonaisuuksiin oltiin varsin tyytyväisiä. Sanamuotoihin ja painotuksiin kaivattiin kuitenkin jonkin verran täsmennyksiä. Valtuustoryhmien puheenjohtajien johdolla pidettiin perjantaina 2.3. valmistelua ohjaava tilaisuus, jonka anti oli hyvä ja selkeä yhteinen linja löydettiin. Strategian kärkiteemat elinvoima ja kilpailukyky, hyvinvointi ja luonto ja elämykset haluttiin selkeämmin esitettäväksi tasaveroisina, joten niiden välinen numerointi päätettiin poistaa. Strategia etenee nyt valmisteltavien ehostusten kautta kunnanhallituksen käsittelyyn ja siitä aikataulun mukaisesti kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi.

Kunnanjohtaja kiittää lämpimästi kaikkia kuntastrategian valmisteluun osallistuneita ja lausuntokierroksella arvokkaita näkemyksiä antaneita.

Tutustu lausuntokierroksella olleeseen kuntastrategialuonnokseen.

 

Blogin kirjoittaja

Liittyvät aiheet

Uusimmat kirjoitukset