Olet täällä

Nuorten Startti

Nuorten Startti tarjoaa mielekästä ja tavoitteellista toimintaa arkeen. Startilla pohditaan ja tunnistetaan omia voimavaroja, mielenkiinnon kohteita ja vahvuuksia. Nuorten Startilla kehitetään arjenhallintataitoja ja omaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Starttijakson aikana tunnistetusta osaamisesta voidaan kirjoittaa PAIKKO-osaamistodistus.

woman-1197497_1280.jpg

STARTTIPAJATOIMINTA JATKUU JÄLLEEN ELOKUUSSA!

Kohderyhmänä ovat 17-29 vuotiaat työttömät, opiskelupaikkaa vailla olevat, opintonsa keskeyttäneet tai elämänsä suuntaa miettivät sekä tukea arkeen tarvitsevat nuoret.

Startille voi tulla pajasopimuksella, kuntouttavaan työtoimintaan tai työkokeiluun.

Itsenäistymistä ja arjen taitoja harjoitellaan valmistamalla edullista ja terveellistä ruokaa sekä harjoittelemalla kodin- ja taloudenhoitoa. Terveellisiä elämäntapoja vahvistetaan myös liikkumalla, retkeilemällä ja tutustumalla erilaisiin harrastuksiin. Nuorten omien kiinnostuksen kohteiden ja vahvuuksien kautta selkeytetään kunkin omia urasuunnitelmia. Startilla tutustutaan eri alojen koulutuksiin, ammatteihin ja työpaikkoihin. Toimintaa räätälöidään tilanteiden ja nuorten toiveiden mukaan.

Käyntiosoite: Arwidssonintie 25, 41340 Laukaa

Palvelusta vastaa