Olet täällä

16.4.2020 - 8:42

Koululaisille jaetaan 2000 ruokakassia Laukaassa - tarve tuplaantui

Ruokakassien pakkaaminen koululaisille
Laukaan kunnan ruokapalveluissa ja kouluilla on kiire, kun ruokakasseja jaetaan koululaisille 2000 kappaletta. Ruokakassien tarve on kaksinkertainen verrattuna huoltajille tehtyyn ennakkokyselyyn.

Laukaan kunnan ruokapalvelu ja koulut aloittivat jakelun 14.4. Ruokakassien jako etenee kouluittain sitä mukaa, kun ruokakassit saadaan valmiiksi.

Kunnan ruokapalvelu tekee ennakoitua suuremman kysynnän vuoksi lisätilauksen. Sen vuoksi kassien jako osalla kouluista päästään aloittamaan vasta sitten, kun lisätilaus on saapunut. Ruokakassien kaksinkertaisen tarpeen ja joidenkin tuotteiden saatavuuden vuoksi kassien sisällöissä saattaa olla pieniä eroja.

Koulut tiedottavat jakoon ilmoittautuneita huoltajia aikatauluista ja käytännön järjestelyistä Wilman kautta. Ruokakassien hakijoiden toivotaan noudattavan tarkasti kouluilta annettavia ohjeita.

Koulujen lähiopetus on keskeytetty tämän hetkisen tiedon mukaan vähintään 13.5.2020 saakka. Sen vuoksi kunta varautuu toistamaan ruokakassien jakelun lähiopetuksen keskeytysaikana. Tarvekysely uuteen ruokajakeluun tehdään myöhemmin. 

 

Additional info

Uusimmat