Olet täällä

Korona - Sosiaali- ja terveyspalvelut

Tietoa Laukaasta

koronavirus
Jos epäilet koronavirustartuntaa, voit tehdä oireiden arvioinnin Omaolo-palvelussa https://www.omaolo.fi/. Voit ottaa yhteyttä soittamalla omaan terveyskeskukseen tai Päivystysapuun 116117, josta ohjataan tarvittaessa jatkotutkimuksiin.

Hyödyllisiä linkkejä

 


Sähköiset palvelut

Omaolo.fi

Koronavirustaudin oirearvio - Omaolo.fi
Oirearvio on tarkoitettu koronavirustartunnan todennäköisyyden arviointiin sekä antamaan neuvoja infektion leviämisen estämisestä ja hoidon tarpeen arvioinnista

terveyskyla.fi

Koronabotti - Terveyskylä.fi
Koronabotti ohjaa ja antaa neuvoa COVID-19 koronavirusaltistukseen ja -oireisiin liittyvissä kysymyksissä..


Laukaan sairaala hengitystieinfektio-osastoksi (20.3.2020 - 13:44)


Lisätty 13.3. klo 9:38
Sosiaalitoimisto

Sosiaalitoimistossa asiointi

Sosiaalitoimiston asiakaspalvelu on avoinna ma – pe klo 9. – 12. Päivystysvastaanotto ma, ke, pe klo 9.30 – 10. Mahdollisuuksien mukaan toivotaan kaikissa puhelimitse asiointia, ks. sosiaalitoimiston yhteystiedot. Tulethan vain terveen!

Sosiaalitoimisto on auki, mutta pyrimme varmistamaan asiakkaillemme ja työntekijöillemme turvallisen tavan jatkaa työskentelyä. Teemme tällä hetkellä sosiaalityötä myös  etäyhteyksin (puhelinpalaverit, Teams- ja Skype-yhteydet).
Mikäli asioit sosiaalityössä toimistolla, niin pesethän kädet huolellisesti ja puet yllesi kasvomaskin (aikuiset ja yli 15 vuotiaat lapset). Tämän hetkisen suosituksen mukaan kasvomaskia käyttävät niin  työntekijät kuin asiakkaatkin. Voit käyttää joko omaa tai sosiaalityöstä  annettavaa kasvomaskia.  

Sosiaalitoimistoon ei pidä tulla, jos sinulla on hengitystieinfektion oireita, olet tullut ulkomaanmatkalta kahden viikon sisällä tai sinut on määrätty eristykseen tai karanteeniin. Jos sovitun tapaamisen toteuttaminen mietityttää, olethan yhteydessä sosiaalitoimiston  työntekijään.

Maskijakelu

Vähävaraisille ja haavoittuvimmassa asemassa oleville kuntalaisille jaetaan suojamaskit maksutta.
Jakelu toteutetaan sosiaalitoimiston asiakaspalvelussa (Arwidssonintie 15-17) arkisin klo 9.-12. ja Lievestuoreen yhteispalvelupisteessä (Liepeentie 45) 27.10. alkaen parillisten viikkkojen tiistaisin klo 8.-12. (jakelu myös ti 6. ja ke 7.10. sekä ti 20.10. klo 8.-12.)
Maskeja annetaan pääsääntöisesti sosiaalitoimistossa 10 kappaletta kerrallaan ja Lievestuoreen yhteispalvelupisteessä 20 kappaletta kerrallaan.