Olet täällä

Aikuis- ja perhesosiaalityö

Sosiaalitoimisto

Huom! Luovumme puhelinajoista 2.1.2019 alkaen. Virka-aikana vastaamme puheluihin mahdollisuuksien mukaan. Mikäli virkailija on estynyt soittohetkellä vastaamaan puheluihin, jätä soittopyyntö vastaajaan, niin virkailija soittaa takaisin.

23.1.2019 alkaen voi sosiaalipalveluihin jättää sähköisen yhteydenottopyynnön.

Aikuis- ja perhesosiaalityö on yksilön tai perheen kanssa tehtävää asiakastyötä, jonka tavoitteena on muutos asiakkaan elämänhallinnan parantamiseksi ja ongelmien ennaltaehkäisy. Tavoitteena on tukea asiakasta ylläpitämään tai parantamaan arkipäivän selviytymistä, taloudellista toimeentuloa sekä oman toimintaympäristön vuorovaikutussuhteita.

Perustoimeentulotuki haetaan Kelasta.
Lisätietoa perustoimeentulotuesta: http://www.kela.fi/toimeentulotuki-nain-haet
Kelan palvelunumerot

Täydentävää ja ehkäisevää toimeentulotukea haetaan edelleen kunnasta.
Kunta voi myöntää edelleen täydentävää toimeentulotukea sellaisiin erityisiin menoihin, joita perustoimeentulotuki ei kata. Sinulla täytyy olla voimassaoleva perustoimeentulotuen päätös Kelasta, ennen kuin hakemus voidaan käsitellä sosiaalitoimessa

Täydentävän ja/tai ehkäisevän toimeentulotuen hakemus

Sosiaalitoimiston päivystys kiireellistä asiointia varten ma – pe klo 9.30 - 10.00 Laukaan Virastosydämessä, Arwidssonintie 15-17.

Virka-ajan ulkopuolisen päivystyksen hoitaa Jyväskylän sosiaalipäivystysyksikkö.

Kriisikeskus Mobileen , puh. 014 266 7150, os. Asemakatu 2, 40100 Jyväskylä tai Hätäkeskukseen puh. 112. Kriisikeskus Mobilesta voit hakea apua elämän äkillisiin kriisitilanteisiin 24 h/vrk.

Yhteydenotto sosiaalihuoltoon tuen tarpeen arvioimiseksi -lomake

Palvelusta vastaa