Olet täällä

Ajankohtaista kansalaisopistossa

verho1.jpg

Laukaan kansalaisopiston tilat suljetaan ja lähiopetus keskeytetään 18.3.-13.5.2020 väliseksi ajaksi maan hallituksen ja Laukaan kunnan linjausten mukaisesti. Kurssitoiminnan lisäksi luennot ym. muut tapahtumat kuten kevätnäyttely, jäävät toteuttamatta. Opisto jatkaa kurssitoimintaa etäopetuksena ma 23.3. alkaen mm. joidenkin kielten, musiikin, taito- ja taideaineiden, sanataiteen sekä digineuvonnan osalta. Opettajat ottavat yhteyttä kurssilaisiin, jos kurssi jatkaa etäopetuksena. Etäopetuksen mahdollisuutta ei valitettavasti kaikilla kursseilla ole, minkä vuoksi useimmat kurssit joudutaan keskeyttämään tämän kevään osalta. Peruuntuneita kurssikertoja ei korvata.

Kurssimaksuja ei pääsääntöisesti palauteta.
Perusteena ovat jäljellä olevien opetusviikkojen vähäinen määrä sekä valtakunnallinen poikkeustila. Poikkeuksena maksujen palautukseen ovat juuri alkaneet lyhytkurssit sekä sellaiset koko lukuvuoden kurssit, joissa puolet tai enemmän kevätkauden kokoontumiskerroista pitämättä ja joita ei toteuteta etäopetuksena. Opisto ottaa yhteyttä maksupalautuksen saajiin.

Digineuvonta toteutetaan verkon välityksellä seuraavasti: Laita sähköpostia digineuvonta.laukaa@gmail.com ja varaa sitä kautta 15 minuutin mittainen soittoaika digineuvontapäivälle 16.4 klo 14 alkaen tai laita kysymyksesi suoraan sähköpostiosoitteeseen. Osoite on käytössä huhtikuun ajan.

___________________________________________________

Kansalaisopiston toimintavuosi 2018 on koottu yksiin kansiin.
Tutustu toimintakertomuksemme täältä.

 

Palvelusta vastaa