Olet täällä

Asiointi- ja palveluliikenne, Lvt-Laukaa -linja

Asiointi- ja palveluliikennettä järjestetään kyliltä Laukaan kirkonkylään ja Lievestuoreelle. Reiteillä on kysymys palveluliikenteestä ja asiakas palvellaan aikataulun salliessa kotiovelle saakka. Liikenne on  kaikille väestörymille, erityisesti liikkumisrajoitteisille tarkoitettua joukkoliikennettä, alueilla, joilla linja-autoyhteydet ovat huonot tai puuttuvat kokonaan.

 

 

ostokset.jpg

LIEVESTUORE - LAUKAA  -linja
Liikennöitsijä Tilausliikenne Hokkinen Ky,
puh. 040 7506 970 / Palveluauto.
Liikennöinti tapahtuu kiinteän aikataulun mukaisesti maanantaista perjantaihin ja se on kaikille avointa. 
Mukaan pääsee myös pysäkeiltä reitin varrelta.

Lievestuore – Laukaa linjan aikataulu

Lievestuore-Laukaa -linja siirtyy syyskuun alusta Jyväskylän seudun paikallisliikenteen mukaiseen lippujen hinnoitteluun ja waltti-järjestelmään, jossa mm. eläkeläisillä on halvemmat matkat klo 9-14 välisenä aikana. Lievestuore- Laukaa väli on samaa maksuvyöhykettä ja matkojen hinta määräytyy 1 vyöhykkeen mukaisesti. Aikuisen henkilön kertamaksu tällä linjalla on 3 e/matka matkan pituudesta riippumatta, lasten lipun kertamaksu on 1,50 e/matka. Kausilippua tai arvolippua käyttämällä yhden matkan hinta voi paljon matkustavalla olla vielä huomattavasti halvempi kuin kertamaksu. Lippujen hinnoista ja maksujärjestelmästä lisää vasemalla olevasta Jyväskylän kaupungin linkki-sivustosta.

Linjan yhteydessä ajetaan Puttola -Lievestuore asiointireitti keskiviikkoisin. Auto lähtee Laukaasta klo 9 ja paluu Lievestuoreelta lähtee klo 11.50. Palvelu on tilattava edellisenä päivänä klo 15.30 mennessä.

ASIOINTI- JA PALVELUREITIT
Alla mainituilla reiteillä liikenne on avointa niille, jotka eivät pysty käyttämään julkista joukkoliikennettä esim. terveydellisistä syistä tai alueella ei ole joukkoliikennetarjontaa. Reitit ajetaan kerran viikossa. Kuljetushinnat noudattavat kulloinkin voimassa olevaa Matkahuollon kertamaksutaulukkoa.
Palvelu on tilattava edellisenä iltana viimeistään klo 18.00. 

TARVAALA 
Liikennöitsijä Puura, puh. 040 5935 484 

VIHTIÄLÄ 
Liikennöitsijä Puura, puh. 040 5935 484 

POHJOIS-LAUKAA 
Liikennöitsijä Puumalainen, puh. 0400 243 043.

VEHNIÄ
Liikennöitsijä Tarvainen, puh. 0400 641 950.

Asiointireittien aikataulut