Olet täällä

Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskus HyPe

Laukaan lasten ja nuorten hyvinvointi- ja perhekeskus HyPessä yhdistyvät lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia tukevat palvelut hallintorajat ylittäen. Tavoitteena on tarjota saavutettavia ja oikea-aikaisia palveluja matalalla kynnyksellä asiakaslähtöisesti. Palvelut tuotetaan moniammatillisessa yhteistyössä pääasiassa kunnan sivistys- ja perusturvapalvelujen, seututerveyskeskuksen, seurakunnan ja kolmannen sektorin kanssa.

Laukaan HyPe

HyPestä löytyvät mm. lääkärin ja psykiatrisen sairaanhoitajan palvelut, nuorisotyö ja etsivä nuorisotyö, kohdennettu pienryhmätoiminta, Jyväskylän seurakunnan perheasiainneuvottelukeskuksen parisuhteen tuki, Jyväskylän perheneuvolan palvelut, nuorten sosiaalityö, vammaispalvelut ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja muiden kolmannen sektorin toimijoiden palvelut.

Toimintaan lukeutuvat yksilöajat ajanvarauksella. Lisäksi HyPe järjestää kaikille avoimia ryhmiä, teemailtoja ja koulutuksia.

Toimintaa toteutetaan verkostomaisella työotteella niin Laukaan kirkonkylällä sijaitsevassa keskuksessa kuin jalkautumalla muihin Laukaan taajamiin jokaisen taajaman tarpeet huomioiden.

Palveluun pääseminen pyritään tekemään mahdollisimman joustavaksi. Palveluverkostoon voidaan ohjata esimerkiksi koulun kautta tai asiakas voi itse soittaa (myös WhatsApp) tai lähettää sähköpostia.

HyPen yhteydenottopuhelin ma-ke klo 9-10 ja klo 14-15
Puhelin: 040 485 9802

Yhteydenottolomake osoitteessa hype.laukaa.fi
Sähköposti: hype@laukaa.fi

Käyntiosoite: Laukaantie 26, 41340 Laukaa

Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskus HyPe

Palvelusta vastaa