Olet täällä

Lievestuore-Laukaa linja ja asiointireitit kyliltä Laukaaseen

Lievestuoreen ja Laukaan väliä liikennöi arkisin linja-auto kolme vuoroparia päivässä. Lisäksi asiointi- ja palveluliikennettä järjestetään kerran viikossa kyliltä Laukaan kirkonkylään ja Lievestuoreelle. Reiteillä on kysymys palveluliikenteestä ja asiakas palvellaan aikataulun salliessa kotiovelle saakka. Liikenne on  kaikille väestörymille, erityisesti liikkumisrajoitteisille, tarkoitettua joukkoliikennettä alueilla, joilla linja-autoyhteydet ovat huonot tai puuttuvat kokonaan.

 

 

ostokset.jpg

LIEVESTUORE - LAUKAA  -linja
Liikennöitsijä Tilausliikenne Hokkinen Ky,
puh. 040 7506 970 / Palveluauto.
Liikennettä ajetaan kiinteän aikataulun mukaisesti maanantaista perjantaihin ja se on kaikille avointa. 
Mukaan pääsee myös pysäkeiltä reitin varrelta.
Viimeinen vuoro Laukaasta Lievestuoreelle lähtee koulupäivinä klo 15 ja muin apäivinä klo 14.45. Perillä Lievestuoreella auto on koulupäivinä klo 15.55 ja muin apäivinä 15:40

Lievestuore – Laukaa linjan aikataulu 31.8.2020

Lievestuore-Laukaa -linja kuuluu Jyväskylän seudun paikallisliikenteen waltti-järjestelmään, jossa mm. eläkeläisillä on halvemmat matkat klo 9-14 välisenä aikana. Lievestuore- Laukaa väli on samaa maksuvyöhykettä ja matkojen hinta määräytyy 1 vyöhykkeen mukaisesti. Aikuisen henkilön kertamaksu tällä linjalla on 3 e/matka matkan pituudesta riippumatta, lasten lipun kertamaksu on 1,50 e/matka. Kausilippua tai arvolippua käyttämällä yhden matkan hinta voi paljon matkustavalla olla vielä huomattavasti halvempi kuin kertamaksu. Lippujen hinnoista ja maksujärjestelmästä lisää vasemalla olevasta Jyväskylän kaupungin linkki-sivustosta.

Linjan yhteydessä ajetaan Puttola -Lievestuore asiointireitti keskiviikkoisin. Auto lähtee Laukaasta klo 9 ja paluu Lievestuoreelta lähtee klo 11.50. Palvelu on tilattava edellisenä päivänä klo 15.30 mennessä.

ASIOINTI- JA PALVELUREITIT
Alla mainituilla reiteillä liikenne on avointa niille, jotka eivät pysty käyttämään julkista joukkoliikennettä esim. terveydellisistä syistä tai alueella ei ole joukkoliikennetarjontaa. Reitit ajetaan kerran viikossa. Kuljetushinnat noudattavat kulloinkin voimassa olevaa Matkahuollon kertamaksutaulukkoa.
Palvelu on tilattava edellisenä iltana viimeistään klo 18.00. 
Asiointireiteillä asiakkaita kehotetaan noudattamaan koronavirustartunnan välttämisestä annettuja  ohjeita.

TARVAALA 
Liikennöitsijä Puura, puh. 040 5935 484 

VIHTIÄLÄ 
Liikennöitsijä Puura, puh. 040 5935 484 

POHJOIS-LAUKAA 
Liikennöitsijä Puumalainen, puh. 0400 243 043.

VEHNIÄ
Liikennöitsijä Tarvainen, puh. 0400 641 950.

Asiointireittien aikataulut 31.8.2020

Palvelusta vastaa