Olet täällä

Sosiaalipäivystys

Sosiaalitoimisto

Sosiaalipäivystys on ympärivuorokautinen palvelu akuuttien sosiaalisten ongelmien ratkaisuun. Sosiaalipäivystysasioita voivat ovat mm. kiireellinen lastensuojelu, perhekriisit sekä lasten ja nuorten erityisvaikeudet. Muita syitä voivat olla onnettomuus tai erityyppiset kriisit.

Virka-aikana klo 8.00 - 16.00 sosiaalityöntekijät päivystävät työnjakonsa mukaisesti.
Jos et tavoita sosiaalityöntekijää tai palveluohjaajaa, ota yhteyttä kiireellisessä tapauksessa  yleiseen hätänumeroon 112.

Virka-ajan ulkopuolinen sosiaalipäivystys

Jyväskylän (1.1.2021 alkaen Keski-Suomen) sosiaalipäivystys vastaa virka-ajan ulkopuolisesta sosiaalipäivystyksestä Hankasalmen, Joutsan, Jyväskylän, Jämsän, Keuruun, Konneveden, Kuhmoisten, Laukaan, Luhangan, Multian, Muuramen, Petäjäveden, Toivakan, Uuraisten ja Äänekosken alueella.

Soiaalipäivystykseen asiakasnumero on puh. 014 266 0149

Numeroon ei vastata virka-aikana klo 8. – 16., muutoin asiakkaat voivat soittaa siihen suoraan. Muina aikoina tai mikäli sosiaalipäivystäjä ei pysty vastaamaan puheluun, päivystyksen tavoittaa edelleen yleisen hätänumeron 112 kautta. Yhteyttä voi ottaa kuka tahansa tarvitessaan itse apua tai huomatessaan toisen välittömän avun tarpeen.
Sosiaalipäivystyksen palvelut ovat asiakkaalle maksuttomia.

Kriisikeskus Mobilesta voit hakea apua elämän äkillisiin kriisitilanteisiin 24 h/vrk.