Olet täällä

Taiteen perusopetus

joutsenen_lento.jpg

TAITEEN PERUSOPETUS
Kansalaisopisto järjestää lasten ja nuorten taiteen perusopetusta käsityössä, kuvataiteessa ja teatteritaiteessa. Taiteen perusopetus on tavoitteellista tasolta toiselle etenevää lapsille ja nuorille järjestettävää eri taiteenalojen opetusta, joka antaa oppilaalle valmiuksia ilmaista itseään ja hakeutua asianomaisen taiteenalan ammatilliseen ja korkea-asteen koulutukseen. Taiteen perusopetukseen voi osallistua myös ilman tutkintotavoitetta.   Oppilaalle annetaan pyydettäessä todistus suoritetuista opintokokonaisuuksista.

Etusijalla ryhmiin ovat aikaisemmin mukana olleet oppilaat. Uusia oppilaita otetaan vapautuville paikoille. Jos hakijoita on enemmän kuin avoimia paikkoja, suoritetaan valinta arpomalla. Kurssit sopivat sekä tytöille että pojille.  

Lukukausimaksu 65 e, sisaralennus 10 e. Lisäksi kuvataiteessa ja käsityössä tarvikemaksu 30-35 e, joka laskutetaan kurssimaksun yhteydessä.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen kaikille TPO-kursseille opiston toimistoon 20.-21.8.2015 klo 8.00-15.30 p. 014 2675761. Jos ilmoittautuneita tulee enemmän kuin vapaita paikkoja, paikat arvotaan

Palvelusta vastaa