Olet täällä

Laturetki ja ulkoilupäivä su 5.3.2017

Tapahtuman ajankohta: 
Su 5.3.2017 klo 7:00 – 13:00
Ikäraja: 
Kaikille
Tapahtuman järjestäjän tiedot: 
Olemassa oleva palveluntarjoaja: 
Laukaan Vatti

Lähtö- ja huoltopisteet avoinna klo 9.00-15.00

LAUKAAN 47. LATURETKI 5.3.2017
 

Latureitit ovat kohtuullisen lumimäärän vuoksi talvisessa hiihtokunnossa. Joiltakin lähtöpaikoilta voi myös lähteä kävelemään tai potkukelkkailemaan käyttäen teitä ja kevyenliikenteen väyliä. Joka vuotinen laturetki ja ulkoilupäivä järjestetään tänä vuonna hieman typistettynä

Ladut ja niiden merkintä

Ladut on merkitty oranssin kuitunauhoin ja pysyvät reitit maalimerkein. Risteyksissä on punaiset opasviitat. Metsoreitin nauhoitus ja maalimerkinnät ovat sinisiä. Välimatkat ja toivotut hiihtosuunnat saat latuasemillaolevista reittikartoista. Hiihtäminen opasnuolien ja latujen varsilla olevien merkkien mukaisesti parantaa sinun ja kanssahiihtäjiesi turvallisuutta. Paannejäätiköiden vuoksi, toivomme hiihtäjien noudattamaan varovaisuutta. Vaarallisista laskuista varoittavat kyltit tulkoon erityisesti huomioiduksi.

Huoltopaikat

Reittikarttamme kertoo huoltopaikkojen tarjoilusta. Kohtuullisin välimatkoin voit ostaa ainakin kuumaa mehua sekä useilta asemilta myös voileipiä, makkaraa, kahvia, hedelmiä jne. Lankamaalla lasten hiihtokilpailut klo 12. Leppävedellä Notkotien alapäässä ulkoilutapahtuma ja lasten hiihtokilpailut klo 16.00 johon ennakkoilmoittautuminen Lepän nettisivujen kautta 3.3. klo 22 mennessä. Jälkiilmoittautumiset puoli tuntia ennen kisaa. Valkolassa järjestetään laskiaisrieha klo 10-14. Huoltopisteillä on erilaista muutakin liikuntatarjontaa.

Ensiapu

Kirkonkylän ja Vihtavuoren EA-ryhmät pääpaikkanaan Peurungan kota, sekä partio ladulla. SPR:n puhelinnumero on 040-571 2171. Reittejä kiertävät latupartiot tunnistat hihassa olevasta tunnuksesta. Kunnan latumestarit Pentti Hirvonen 0400 772 550 ja Lievestuore Petri Janhonen 0400 012 605.

Palkinnot

Jokainen osanottaja saa pääteasemalta järjestäjien allekirjoittaman kunniakirjan. Jokainen osanottajakortin palauttanut osallistuu palkintojen arvontaan. Palkintoina arvomme 10 paria hiihtohansikkaita, 10 paria sauvoja, 10 paria hiihtosukkia, 15 kpl pipoja ja 50 paria suksipidikkeitä. Voittajat julkaistaan Vattipalstalla ja palkinnon voi noutaa Vattitoimistosta, Laukaantie 14.

LATURETKI EI OLE KILPAILU VAAN JOUKKOTAPAHTUMA. LADUILLA NÄHDÄÄN!