Olet täällä

3.5.2021 - 13:00

Koronarokotusten eteneminen Laukaassa

Hoitaja täyttää rokokotepiikkiä koronarokotteella.
Keski-Suomen Seututerveyskeskus vastaa Laukaan koronavirusrokotuksista. Tämän viikon Pfizer-Biontech rokotteen rokotusajat on jo varattu. Jäljellä on Astra Zeneca-rokotetta yli 65-vuotiaille. Ensi viikon (viikko 19) aikoja pääsee varaamaan torstaista 6.5. alkaen.

Kaikki vapun jälkeiselle viikolle avautuneet yli 1000 Pfizer-Biontech -rokotusaikaa Laukaaseen ja Lievestuoreelle varattiin viikonlopun aikana. Astra Zenecan-rokotusaikoja yli 65-vuotiaille on vielä tarjolla. Uusia rokotteita on tulossa. Ensi viikon (vko 19) rokotusajat (Pfizeriä Biontech-rokote) avataan sähköisesti varattaviksi torstaina 6.5. Viikosta 20 eteenpäin saatavat rokotemäärät eivät ole vielä varmistuneet. Rokotusaikoja avataan sitä mukaa, kun rokotetta saapuu Seututerveyskeskukseen.

Perusterveiden asukkaiden rokotukset on tavoitteena aloittaa viikolla 19–20 iäkkäimmistä alkaen, riippuen rokotetoimituksista.

Seuraa koronarokotusten edistymistä Seututerveyskeskuksen verkkosivuilla ja Laukaan koronarokotussivuilla: www.laukaa.fi/koronarokotus

Lisätietoja koronarokotuksista:

Sanna Porkka-Hokkanen, ylihoitaja p. 014 269 5905, 050 471 2414, etunimi.sukunimi@seututk.fi

 

Additional info

Uusimmat