Olet täällä

8.2.2021 - 11:00

Laukaan Kuuselan ryhmäkodissa korona-altistumisia

Virus
Laukaan kunnan Kuuselan ryhmäkodin Kultasiiven yksikössä 22 henkilöä on altistunut koronavirukselle maanantaina 1.2. Asia varmistui lauantaina 6.2.2021. Altistuneista kymmenen on asiakasta ja 12 henkilökuntaa.

Terveydenhuollon viranomaiset ovat arvioineet altistumistapaukset ja asettaneet osan yksikön työntekijöistä ja kaikki Kultasiiven asukkaat karanteeniin 20.2.2021 saakka. Altistuneiden asiakkaiden omaisiin on oltu yhteydessä. Kaikki Kultasiiven yksikön asiakkaat on testattu lauantaina.

Varotoimenpiteenä Kuuselan ryhmäkodin kaikki yksiköt ovat vierailukiellossa karanteenin ajan.

Laukaan kunnan Kuuselan ryhmäkodit tarjoaa tehostettua palveluasumista muistisairaille. Ryhmäkodeilla on 3 kotia, joissa  jokaisessa kymmenen asukasta. Ryhmäkodeissa on erikoistuttu muistisairaiden hoitamiseen. Ryhmäkotien nimet ovat Kultasiipi, Sinisiipi ja Punasiipi.  

Lisätietoja Kultasiiven korona-altistuksista antavat Laukaan kunnan koronatyöryhmän puheenjohtaja Jukka Lappalainen, varapuheenjohtaja Jussi Silpola, perusturvajohtaja Mirja Ahoniemi ja vanhus- ja vammaispalvelun johtaja Maarit Heikkinen.
 

Additional info

Karttapiste: 

Uusimmat

pieni_tytto_askartelun_aaressa.jpg
4.3.2021
Kerhotoiminta on tarkoitettu 2–5 vuotiaille, kotona oleville laukaalaisille lapsille. Kerhoon on jatkuva haku. Hakemalla nyt varmistat kerhopaikan lapsellesi syksyllä 2021.