Olet täällä

8.4.2020 - 8:39

Lievestuoreen päiväkodin toiminta jatkuu normaalisti 14.4. alkaen

paivakoti_leikki_kuorma_auto_dsc_0056.jpg
Lievestuoreen päiväkodin toiminta jatkuu taas normaalisti tiistaista 14.4. alkaen.

Päivitetty 12.4. klo 13.44

Lievestuoreen päiväkodin toiminta jatkuu taas normaalisti tiistaista 14.4. alkaen.  Varotoimenpiteenä Lievestuoreen päiväkoti oli suljettuna ajalla 8 – 9.4, kun päiväkodissa ilmeni koronavirukseen viittaavia oireita. Tänään 12.4. saatiin vahvistus, että epäily oli aiheeton. Jatkossakin Laukaan kunnan varhaiskasvatuspalveluissa toimitaan edelleen kaikin mahdollisin tavoin riskien minimoimiseksi ja koko Suomea koskettavassa tilanteessa terveys etusijalla.

Julkaistu 8.4.:

Varotoimenpiteenä Lievestuoreen päiväkodin toiminta keskeytetään ajalla 8.-9.4. Yksikössä on ilmennyt oireita, jotka voivat viitata koronavirukseen. Suhtaudumme tässä tilanteessa erityisen vakavasti kaikkiin infektio-oireisiin, jotka voivat viitata koronavirukseen. Lasten sekä henkilökunnan terveyden suojelemiseksi, varhaiskasvatuksessa on päädytty yksikön tilapäiseen sulkemiseen siihen saakka, että saamme asiasta tarvittavaa lisätietoa.

Koska todettua tai varmistettua koronavirustartuntaa ei ole, varsinaisiin karanteenitoimenpiteisiin ei ole tarvetta. Odotamme varmistusta siitä, onko kyseessä koronavirus vai jokin muu sairaus.

Tiedotamme asiasta heti, kun on lisää kerrottavaa. Joka tapauksessa asiasta tiedotetaan ennen tiistaita 14.4.

8.4.2020 Maria Kankkio varhaiskasvatuksen johtaja, vt.

Additional info

Uusimmat