Olet täällä

6.10.2020 - 10:09

Linkin painettua aikatauluvihkoa saa nyt jakelupisteistä

Jyväskylän, Laukaan ja Muuramen Linkki-paikallisliikenteen painettuja aikatauluvihkoja saa nyt jakelupisteistä.

Edellisvuosista poiketen aikatauluvihkoa ei jaeta enää koteihin. Jakelupisteitä ovat Linkki-palvelupiste (Asemakatu 7) sekä R-kioskit Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Aikatauluvihkoa on jaossa myös useimmissa Linkki-linja-autoissa.

Aikatauluvihko on maksuton ja tarkoitettu ensisijaisesti niiden henkilöiden käyttöön, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää sähköistä aikataulu- ja reittiopasta https://reittiopas.jyvaskyla.fi. Aikatauluvihko kannattaa säilyttää ja kuljettaa mukana matkustaessa, sillä sitä ei ole tarkoitettu kertakäyttöiseksi.

Aikataulujen tarkistamiseen suositellaan ensisijaisesti sähköistä aikataulupalvelua https://reittiopas.jyvaskyla.fi. Aikatauluvihkon näköisversio löytyy sähköisenä pdf-tiedostona osoitteesta https://linkki.jyvaskyla.fi/aikataulut-ja-reitit/aikatauluvihko.

Linkin talviaikataulu 2020–21 on näillä näkymin voimassa vain 6.1.2021 saakka. Lyhyen voimassaolokauden taustalla on uuden keskussairaalan ensi talvena tapahtuva käyttöönotto, joka aiheuttaa muutoksia useiden linjojen aikatauluihin ja reitteihin. Keskussairaalasta johtuvat muutokset otetaan huomioon kevätkauden 2021 aikataulussa, joka on tämänhetkisen arvion mukaan voimassa 7.1.–6.6.2021.

https://linkki.jyvaskyla.fi/
facebook.com/linkkijyvaskyla
 

Uusimmat