Olet täällä

17.8.2017 - 13:48

Linkki-palvelut mukana Laukaan markkinoilla

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen vihreä linkki 41 Laukaan kirkonkylällä.
Tutustu paikallisliikenteen Linkki-palveluihin Laukaan markkinoilla ja hae ilmainen päivälippu! Laukaan kirkonkylä la 19.8. klo 9–15

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Linkki-palvelut on lauantaina 19.8. kello 9–15 mukana Laukaan markkinahumussa. Tervetuloa käymään ja juttelemaan esimerkiksi Laukaa–Jyväskylä –välin joukkoliikenteestä!

Markkinakävijöille on Linkki-infopisteellä jaossa 100 ilmaista päivälippua. Päivälipulla pääset kokeilemaan paikallisliikenteen palveluita ja matkustamaan 24 tunnin ajan Laukaan, Jyväskylän ja Muuramen Waltti-linjoilla.

Jos et vielä omista paikallisliikenteen Waltti-matkakorttia, ilmaiseen päivälippuun liitetyllä edulla sen voit itsellesi hankkia. Edun voit hyödyntää Jyväskylän Linkki-palvelupisteessä (Asemakatu 7). Säästyt maksamasta matkakortista normaalisti perittävää 5 euron hintaista korttimaksua ja maksat vain kortille lataamasi lipputuotteen hinnan.

Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Kristiina Pentikäinen, p. 014 266 5130, kristiina.pentikainen[at]jkl.fi

 

Uusimmat