Olet täällä

17.5.2018 - 11:06

Mikä ihmeen maakunta- ja sote-uudistus? Tule keskustelemaan!

ks2020.jpg
Tule keskustelemaan uudistuksesta Keski-Suomen valmistelijoiden kanssa Laukaassa 6.6. järjestettävään tilaisuuteen!

Elämme historiallisia aikoja. Käynnissä oleva maakunta- ja sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistus ovat suurimpia hallinnon muutoksia, mitä Suomessa on koskaan tehty.  Uudistuksella halutaan varmistaa, että jokainen meistä saa hyvää ja itselleen sopivinta palvelua erilaisissa elämäntilanteissaan.

Keski-Suomessa uudistus koskettaa tavalla tai toisella jokaisen noin 275 000 asukkaamme palveluita. Mutta mitä esimerkiksi valinnanvapaus tarkoittaa kannaltamme? Entä miten maakuntapalvelut palvelevat meitä tulevaisuudessa? Pitääkö olla huolissaan? Vastaus on, että ei pidä. Maakunnallista valmistelua tehdään laajassa yhteistyössä ja haluamme kuulla kuntatapaamisissa asukkaiden näkökulmaa siitä, mitkä ovat parhaita palvelumalleja myös tulevaisuudessa eri alueiden näkökulmasta.

Tule siis kuulemaan Keski-Suomen valmistelusta ja visioimaan tulevaa vastuuvalmistelijoiden kanssa kunnassanne pidettävässä avoimessa keskustelutilaisuudessa. Saat samalla tietoa lokakuussa järjestettävistä maakuntavaaleista.

Laukaan tilaisuus pidetään keskiviikkona 6.6. kello 18–20 Sydän-Laukaan koulun liikuntasalissa. Tilaisuuden avaa Laukaan kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilä. Uudistuksen valmistelijoista paikalla ovat vastuuvalmistelija Kati Kallimo ja projektipäällikkö Pirjo Peräaho.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu kello 17.30 alkaen.

Uusimmat