Olet täällä

21.8.2020 - 9:56

Muistitietoilta Laukaassa ma 21.9.2020 klo 17 - 19

Haluatko oppia lisää muistisairauksista? Miten muistisairas ihminen kohdataan? Muistitietoilta on tarkoitettu erityisesti muistisairaiden ihmisten läheisille ja vapaaehtoisille. Paikka: Laukaan pääkirjaston opintosali, Vuojärventie 2, 41340 Laukaa

Iltaan sisältyvän muistikummituokion aikana opit viisi tärkeintä asiaa muistisairauksista ja saat arvokkaita vinkkejä vuorovaikutukseen muistisairaiden henkilöiden kanssa.

Muistisairaan ihmisen kohtaaminen lämpimästi ja arvostavasti on tämän päivän kansalaistaito. Yritämme osaltamme luoda muistiystävällisempää ympäristöä sekä muokata asenteita muistisairauksia ja sairastuneita ihmisiä kohtaan.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot 18.9.2020 mennessä: muistiluotsi@ksmuisti.fi tai puh. 040 8474 650.

Koronavirustilanteen vuoksi joudumme rajoittamaan osallistujamäärää tai mahdollisesti toteuttamaan tilausuuden etäyhteyksin helppokäyttöisen verkkoalustan välityksellä. Tilaisuudesta tulee myös tallenne jälkikäteen katsottavaksi.

Tilaisuuden järjestää Keski-Suomen Muistiluotsi asiantuntija- ja tukikeskus, Muistikummit ja Laukaan kunta. Toimintaa on tuettu veikkauksen tuotoilla.

Uusimmat