Olet täällä

18.2.2021 - 16:40

PÄIVITETTY: Koronarokotusten puhelinajanvaraus ruuhkautunut - ajanvaraus kiinni helmikuun viimeisen viikon

hoitaja ja koronarokotepiikki
Seututerveyskeskus tiedottaa: Koronarokotuksen puhelinajanvaraus pidetään suljettuna viikon 8 ajan, koska lähiajan rokotusajat on jo varattu. Avaamme ajanvarauspuhelimen uudelleen, kun tiedämme, milloin saamme lisää rokotteita. Rokotetta on tullut selvästi vähemmän kuin ennakkoon ilmoitettiin, minkä takia jo annettuja aikoja on jouduttu osin siirtämään. Seututerveyskeskuksen koronarokotusajanvaraus yli 80-vuotiaille avautui viime viikolla.

Uutista päivitetty 19.2.

Seututerveyskeskuksen rokotusajanvarauksen henkilökunta purkaa rokotusajanvarauksen numeroon jätettyjä soittopyyntöjä takaisin soitoin. Uusia ajanarauksia ei otetan vastaan helmikuun viimeisellä viikolla. Puhelinajanavarauksen uudet palveluajat ovat ajanvarauksen avauduttua ma - to klo 8 - 11. Iltapäivät ja perjantait tehdään takaisinsoittoja. Lisätietoja: https://www.seututk.fi/fi-FI 

Rokotusten laajamittaista käynnistämistä hidastaa se, että rokotteita saadaan tällä hetkellä seututerveyskeskukseen hyvin vähän. Tilanne on sama koko Suomessa.

Moni asukas on jo pitkään odottanut rokotusten alkamista ja rokotusten hidas käynnistyminen on ikävä asia. Seututerveyskeskuksen apulaisylilääkäri Kari-Pekka Vuori Laukaan terveyskeskuksesta kuitenkin muistuttaa, että rokotukset ovat osa kiireetöntä terveydenhuoltoa. Suojautuminen turvavälein, maskia käyttämällä ja hyvällä käsi- ja yskimishygienialla suojelee edelleen tehokkaasti koronatartunnoilta.

Riskiryhmistä 100% Seututerveyskeskuksen alueen ympärivuorokautisen hoidon piirissä olevista asukkaista on jo saanut koronarokotteen. Myös riskiryhmien kanssa työskentelevä terveydenhuollon henkilöstö on pitkälti rokotettu ja yli 80-vuotiaiden koronarokotukset ovat nyt päässeet käynnistymään.

Lisätietoja koronarokotuksista Seututerveyskeskuksen verkkosivuilta 

www.seututk.fi 


Seututerveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palvelut kahdeksan Keski-Suomen kunnan asukkaille Laukaaseen, Konnevedelle, Joutsaan, Luhankaan, Toivakkaan, Keuruulle, Multialle ja Petäjävedelle.

Uusimmat

pieni_tytto_askartelun_aaressa.jpg
4.3.2021
Kerhotoiminta on tarkoitettu 2–5 vuotiaille, kotona oleville laukaalaisille lapsille. Kerhoon on jatkuva haku. Hakemalla nyt varmistat kerhopaikan lapsellesi syksyllä 2021.