Olet täällä

11.11.2019 - 10:54

Postilakko aiheuttaa muutoksia kunnan postiliikenteessä

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU käynnisti Postissa lakkotoimet maanantaina 11.11.2019. Lakolla on vaikutuksia kuntaan saapuvaan postiin ja kunnasta lähtevään postiin. Lakon kesto tällä tietoa on 2 viikkoa.

Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU käynnisti Postissa lakkotoimet. Postinjakelu, käsittely ja kuljetus ovat marraskuussa lakossa kaksi viikkoa, jollei työehtosopimusneuvotteluissa ja pakettilajittelijoiden tilanteesta päästä työnantajan kanssa sopuun. Lakko alkoi maanantaina 11.11. klo 06.00 ja päättyy sunnuntaina 24.11. klo 24.00.

Lakon vaikutus asiointiin kunnassa

Kuntaan asioidessa on hyvä huomioida lakon vaikutukset postiliikenteeseen. Asioinnissa suosittelemme ensisijaisesti sähköistä asiointia (esim. sähköpostitse) tai henkilökohtaista asiointia kuten käyntiä tai soittoa. Lakolla voi olla vaikutuksia asioiden vireille tulon hidastumisena tai määräaikojen lykkääntymisenä.

Kunnasta tulevat laskut

Lakosta johtuen laskujen toimituksessa saattaa ilmetä viivettä, jonka olemme huomioineet laskun eräpäivässä. Jos kuitenkin saatte maksuhuomautuksen lakon aiheuttaman viivästyksen vuoksi, olettehan yhteydessä laskuttajaan.

Lakon vaikutuksista tiedotetaan lisää tarvittaessa.

Uusimmat