Olet täällä

Korona - Harrastukset ja vapaa-aika

Tietoa Laukaasta

kaverit ja koira luonnossa
*

Kirjastot

Urheilukentät ja liikuntapuistot

  • alkavat to 14.5. pienryhmissä, eli max 10 hlöä. Ja kesäkuun alusta vakiovuorot voivat toimia max 50 hlöä. Tapahtumia ja turnauksia ei toistaiseksi sallita. (Vattipalsta 14.5.2020)
  • Kesän 2020 kenttävuorot on jaettu (8.5.2020 – klo 12:56)
  • Tenniskentät ovat käytössä 14.5.2020 alkaen.
  • Lisätietoja urheilukenttien käytöstä täältä

Kuntosalit

  • Kuntosalit avaavat ovensa 1.6.2020. Leppäveden kuntosali avautuu mikäli lattiaremontti on valmis silloin. Noudata salilla olevia laitteiden puhdistusohjeita! (Vattipalsta 14.5.2020)
  • Kuntosalit löytyvät täältä

Ulkoilureitit, laavut ja kodat  

Laukaassa on laajat ja monipuoliset ulkoilureitit ja 30 laavua ja kotaa, joiden käyttö on kasvanut merkittävästi poikkeustilan aikana. Vältäthän taukopaikoilla oleskelua isoissa ryhmissä tautiriskin minimoimiseksi. Kunnan vapaa-aikatoimi ei täydennä tulipaikkojen puuvarastoja koronaepidemian aikana. Kannustamme harrastamaan aktiivisesti ulkoilua niin merkityillä reiteillä kuin poluilla ja metsissä pienissä ryhmissä.

Laukaan karttapalvelun Laukaan ulkoilureitit ja Laukaan ulkoliikuntapaikat -teemakartat auttavat sinua retkien suunnittelussa ja retkikohteisiin tutustumisessa.

Kansalaisopisto ja vapaa-aikatoimisto

Molemmat palvelevat toistaiseksi ainoastaan sähköpostilla tai puhelimella. Asiakastapaamiset etukäteen sopimalla ja asiointi vain terveenä. Vapaa-aikatoimisto on siirtynyt nyt pääasiallisesti etätöihin.

Tapahtumat