Olet täällä

Korona - Lapsiperheet ja nuoret

Tietoa Laukaasta

Perhe
Varhaiskasvatus, perusopetus, lukio, nuorisotyö, HyPe

 

 

Äijälän koulu

Koulut

Koulujen oppilaita ja heidän huoltajiaan kehotetaan seuraamaan aktiivisesti Wilmaa, jonka kautta löytyy ajantasainen ohjeistus ja tiedotus. 

Jos kouluilla joudutaan siirtymään joiltain osin etäopetukseen, tiedotamme etäopetukseen siirtymisestä ja mahdollisesta koronavirukselle altistumisesta ensimmäiseksi niitä oppilaita, huoltajia ja henkilökunnan jäseniä joita asia koskee, ja tämän jälkeen koulun muuta henkilökuntaa. Jos kyseessä on yksittäisiä oppilaita suurempi joukko, tiedotamme tämän jälkeen myös koko koulun huoltajia asiasta, sekä julkaisemme tiedon etäopetukseen siirtymisestä myös kunnan viestintäkanavilla. Koulu ei julkaise oppilaiden terveystietoja tai tietoja todetuista koronatapauksista, eikä anna karanteenimääräyksiä. Niistä tiedottaa seututerveyskeskus. (Päivitetty 1.10.2020)

Koulujen varautuminen

Laukaan koulut ovat varautuneet pandemiatilanteeseen ja etäopetukseen siirtymiseen opetushallituksen ohjeiden mukaisesti. Varautumissuunnitelma on hyväksytty sivistyslautakunnassa 18.8.2020 § 68. Sivityslautakunnan päätös koulujen, lukion ja varhaiskasvatuksen varautumisesta (Päivitetty 1.10.2020)


Päivähoito

Varhaiskasvatus

Päivähoidon varautuminen koronavirukseen


Laukaan HyPe

Laukaan lasten ja nuorten hyvinvointi- ja perhekeskus – Hype

  • HyPen yhteydenottopuhelin avoinna normaalisti ma–ke klo 9–10 ja 14–15, soita 040 485 9802.

  • Ajankohtaiset tiedot palveluista ja toiminnasta löytyvät HyPen omilta sivuilta: hype.laukaa.fi.

  • Sähköinen yhteydenottolomake

Päivitetty 2.7.2020

Valomaalaus

Nuorille

Vapaa-aikaohjaajat järjestävät nuorille tapahtumia instagramissa. Keskustelua käydään Discord-keskustelupalstalla. Lisätietoja Nuorten ajankohtaista sivulta

Ajankohtaista nuorille