Olet täällä

Yritystontit ja toimitilat

Vapaana olevat yritystontit Laukaan kunnassa

Laukaan kunnassa on useita, logistisesti hyvällä paikalla sijaitsevia yritysalueita.  Valmiiksi kaavoitettuja ja esirakennettuja yritystontteja on Rokkakankaan teollisuusalueella Laukaan kirkonkylässä, Leppäveden yritysalueella, ysitien Sampossa Lievestuoreella noin 26 km Jyväskylästä sekä Vehniän yritysalueella 4-tien välittömässä läheisyydessä.

Laukaan kunnan vapaat yritystontit

Uudet yritystontit

Jotta Laukaassa on tarjota myös tulevaisuudessa eri toimijoiden tarpeisiin sopivia rakennuspaikkoja, kunta pyrkii varmistamaan monipuolisen tonttivarannon hankkimalla suunnitelmallisesti raakamaata yrityksiä kiinnostavilta, strategisesti tärkeiltä alueilta. Olemassa olevien yritysten laajentumistarpeet huomioidaan maankäytön suunnitellussa ja päätöksenteossa varmistetaan hinnoittelun pysyminen kilpailukykyisenä. Kunnan maankäyttöosasto huolehtii maa-alueiden ja tonttien esirakentamisesta ja tuottaa kehitysyhtiön kanssa tonteista havainneaineistoja.

Vuokrattavat ja myytävät toimitilat

Laukaasta voi löytyä juuri sinulle sopivaa toimitilaa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kun mietit toimitilaa, kannattaa tiedustella myös Laukaan kunnan vuokrattavia ja myynnissä olevia kiinteistöjä Laukaan kunnan tilapalvelujen toimistosta

Yksityisten omistajien tonttitarjonta ja toimitilat

Yritystontteja ja toimitiloja Laukaassa tarjoavat myös useat yksityiset yritykset ja kiinteistöyhtiöt.

 Vapaana olevia yritystontteja ja toimitiloja kannattaa tiedustella kehitysyhtiöstä. Autamme kartoittamaan Laukaan kunnan tarjonnan lisäksi myös vapailla markkinoilla olevia tontteja ja toimitiloja, otathan yhteyttä!

Additional info