Kokeile asumista Laukaassa – kesähaaste 2022

Opiskelija – miltä kuulostaisi maksuton asunto ja palkallinen työpaikka Laukaasta kahdeksi viikoksi kesäkuussa 2022?

Kokeile asumista Laukaassa ja työskentele samalla Laukaan yrityspalveluissa! Sinä bloggaat, vloggaat ja kerrot kokemuksistasi somessa – me tarjoamme asunnon ja kivan palkallisen työpaikan kahdeksi viikoksi.

Kokeile asumista Laukaassa -pestiin voit hakea monenlaisella taustalla ja kokemuksella. Ehkä olet lähiaikoina valmistumassa ammattiin tai korkea-asteen opinnoista. Tai olet työnhakija ja olet valmis vaikka muuttamaan työn vuoksi uudelle paikkakunnalle. Tärkeintä on, että olet halukas kokeilemaan uutta asuinpaikkaa ja työtä ja osaat ja uskallat jakaa kokemuksista selkeästi ja kiinnostavasti verkossa ja somessa. Edellytämme sinulta sujuvasanaisuutta. Valo- ja videokuvaus- ja editointitaidot ovat ehdoton plussa tässä tehtävässä.

Maksuton asunto ja palkallinen työ Laukaassa kesäkuussa 2022

Hae 20.4. mennessä

Tehtävässä et pelkää pientä julkisuutta. Pestistä saat vähintäänkin paikallista ja alueellista näkyvyyttä omalla nimelläsi ja kasvoillasi. Ammattisomettaja tai vaikuttajamarkkinoija sinun ei tarvitse olla. Etsimme Kokeile asumista Laukaassa -haasteeseen aivan tavallista ihmistä. Voit olla sporttinen ulkoilmaihminen, lukemisesta ja maaailman tapahtumista innostuva, kulttuurin suurkuluttaja, järjestöaktiivi, kotoilija tai muuten vain maailmaa ihmettelevä.

Tehtävääsi Laukaan yrityspalveluissa sisältyy mielenkiintoisiin paikkoihin sekä työ- ja vapaa-ajan mahdollisuuksiin tutustuminen Laukaassa, kuvaaminen ja kirjoittaminen. Ja tietenkin pohdit myös sitä, miltä tuntuu asua Laukaassa. Kerrot omia tunnelmiasi ja fiiliksiäsi blogissa ja somepäivityksin, joissa käytät itse ottamiasi kuvia ja videoita.

Voit hakea tehtävään, jos asuin- ja kotipaikkakuntasi on muu kuin Laukaa.

Me tarjoamme

Kokeile asumista Laukaassa -haasteeseen valitulle henkilölle tarjoamme kahdeksi viikoksi

  • maksuttoman, viihtyisän ja kalustetun asunnon Laukaasta ja
  • palkallisen työn Laukaan yrityspalveluissa mukavassa työyhteisössä.

Työ alkaa 6.6.2022 tai sopimuksen mukaan kesäkuussa ja sen kesto on kaksi viikkoa.

Ota seikkailun kannalta ja kokeile asumista Laukaassa, Suomen sydämessä!

Hakuohjeet

Hae Kokeile asumista Laukaassa -haasteeseen vapaamuotoisella hakemuksella. Perustele hakemuksessasi, miksi juuri sinä viihtyisit Laukaassa ja kuinka kokemuksiasi asumisesta ja elämisestä Laukaassa jakaisit. Hakemukseen voit liittää CV:n ja lyhyen motivaatiovideon itsestäsi tai muita työnäytteitä, esimerkiksi julkisen sometilisi osoitteen.

Lähetä hakemuksesi Laukaan yrityspalveluihin 20.4. mennessä osoitteella yrityspalvelut@laukaa.fi.

Lisätietoja

www.laukaa.fi/kokeileasumista

Heli Peltola

Viestintäpäällikkö

040 620 3318

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Teemu Pinomäki

Elinkeinojohtaja

050 4720 120

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi