Perusturvan rekry

Perusturvapalvelun toiminnan tarkoituksena on edistää kunnan asukkaiden hyvinvointia, itsenäistä selviytymistä, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta.

Laukaan kunnan perusturvapalvelut sisältävät; vanhus-ja vammaispalvelut sekä sosiaalipalvelut, joka sisältää perhetyön ja perheneuvolan palvelut. Lisäksi Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitos seututerveyskeskus tuottaa kuntamme perusterveydenhuollon palvelut.

Vanhuspalvelut

Työtä teemme yhdessä vastuuta vanhuuden hyvinvoinnista kantaen. Laukaan kunnan vanhuspalveluissa työskentelee 190 terveydenhuollon ja hoiva-alan ammattilaista. Perehdytämme jokaisen uuden työntekijän työhön, eikä kentälle tarvitse lähteä kentälle yksin töihin kylmiltään. Työyhteisöömme tervetulleita ovat myös alan opiskelijat ja alasta kiinnostuneet. Koulutamme uusia työntekijöitä muun muassa hoiva-avustajiksi oppisopimuksella.

Meillä meno on rentoa! Tuemme työssä jaksamista mm. Edenred-hyvinvointikortilla sekä lupsakalla työilmapiirillä. Palkka bonuksineen maksetaan ajallaan. Jokainen työntekijä pääsee käyttämään työssä persoonallisia vahvuuksiaan.

Ymmärrämme erilaiset elämäntilanteet ja mahdollistamme työntekijöille työaikajoustoja. Voit itse vaikuttaa työvuoroihisi ja tehdä tarvittaessa lyhyempää työaikaa.

Vanhus- ja vammaispalveluissa työskentelemme moniammatillisissa tiimeissä. Moniammatillisuus luo asiakkaiden tilanteisiin ja työyhteisöihin monipuolista osaamista.

Vanhus- ja vammaispalveluissa työskentelemme toimipisteissä eri puolella Laukaan kuntaa.

Sykkiikö sydämesi mummoille ja papoille?

Teetkö työtä suurella sydämellä? Laukaan kunnan avoimet työpaikat löydät Kuntarekry-palvelusta.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimena oleviin vanhuspalvelujen työpaikkoihin Kuntarekry-palvelussa ja hae mukaan! Voit myös täyttää Kuntarekryssä avoimen työhakemuksen.

Tutustu työpaikkoihin
Työntekijöiden kokemuksia Laukaan kunnan vanhuspalveluista

Laukaa – Suomen sydän

Henkilöstö on Laukaan kunnan supervoima! Jokainen työntekijämme tuo sydäntä ja sytykettä työyhteisöömme. Laukaan kunta on työpaikkana merkityksellinen, monipuolinen ja työntekijöitään kannustava. Kuntastrategiamme mukaisesti kuljemme pidemmälle positiivisesti palvellen.

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen lähes 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän kaupunkiseudulla. Laukaa sykkii elämää ja tapahtumia ympäri vuoden ja elää asukkaidensa rinnalla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä sekä Keski-Suomen tyytyväisimmät asukkaat.

Lue lisää Laukaan kunnasta työyhteisönä.

Lisätietoja

Satu Kokkonen

Vanhus- ja vammaispalvelun johtaja

0400 742 383

Vanhuspalvelut, Pelloskuja 3, PL 6
41341 , Laukaa

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Fiilistä vanhuspalveluissa

Katso video

Tutustu vanhuspalveluihin