Sosiaalipalvelujen rekry

Laukaan kunnan perusturvapalvelut muodostuvat vanhus-ja vammaispalveluista sekä sosiaalipalveluista. Sosiaalipalveluihin kuuluvat perhetyö ja perheneuvola. Lisäksi Keski-Suomen sairaanhoitopiirin liikelaitos Seututerveyskeskus tuottaa Laukaan kunnan perusterveydenhuollon palvelut.

Lisää liekkiä sosiaalipalveluihin

Laukaan sosiaalitoimistossa arvostamme vahvaa ammatillista työorientaatiota. Haemme joukkoomme muun muassa sosiaalityöntekijöitä lastensuojeluun, psykologia perheneuvolaan sekä perheohjaajia perhetyöhön. Tukenasi työssä on moniammatillinen ja herskyvän huumorintajuinen työyhteisö. Meillä voit olla oma itsesi, olet sitten räväkkä tai introvertimpi persoona.

Laukaassa sosiaalityö jakaantuu arviointiin, lastensuojeluun, aikuissosiaalityöhön ja perhesosiaalityöhön, perheneuvolaan, perhetyöhön sekä perheoikeudellisiin palveluihin. Moniammatillinen ja näppärän kokoinen työyhteisömme koostuu yksiköstä, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöiden lisäksi sosiaaliohjaajia, perheohjaajia, perheneuvolan psykologeja sekä lastenvalvoja-sosiaalityöntekijä. Työntekijöiden tukena ovat vankalla sosiaalityön substanssiosaamisella varustetut kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää sekä esihenkilönä toimiva sosiaalityön johtaja. Työtä ja työssä jaksamista tuetaan säännöllisellä ryhmätyönohjauksella sekä yksilöllisesti räätälöidyn perehdytyksen avulla niin uran alkuvaiheessa olevalle kuin konkarityöntekijällekin. 

Lasten, nuorten ja perheiden palvelut
Aikuissosiaalityö

Työtä lasten, nuorten ja aikuisten hyväksi

Sosiaalityön avulla tarjotaan laukaalaisille tukea tilanteissa, joissa perheen, lapsen, nuoren tai aikuisen toimintakyky on tilapäisesti tai pysyvästi alentunut ja jokapäiväisessä arjessa selviytyminen on haastavaa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu suunnitelmallinen sosiaali- tai lastensuojelulain mukainen sosiaalityö sekä toimiminen erityistä tukea tarvitsevan omatyöntekijänä tai lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Aikuis- ja perhesosiaalityöntekijän työnkuvaan kuuluu lisäksi toimeentulotukityöskentely ehkäisevän ja täydentävän toimeentulotuen osalta.

Laukaassa toteutettava perhetyö on suunnitelmallista, tavoitteellista ja moniammatillista työskentelyä tilanteissa, joissa perheen arjen perustoimintojen sujumiseksi tarvitaan tukea. Perheohjaaja tukee ja ohjaa perhettä pääsääntöisesti perheen kotona sekä muissa perheen arkiympäristöissä. Työskentelyn sisällöstä sovitaan yhdessä perheen ja sosiaalityöntekijän kanssa. Sosiaalityö ja -ohjaus on itsenäistä työskentelyä laukaalaisten asiakkaiden asioissa, mutta myös tiimityötä sekä moniammatillisissa verkostoissa toimimista.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Teetkö työtä suurella sydämellä? Laukaan kunnan avoimet työpaikat löydät Kuntarekry-palvelusta.

Avoimet työpaikat

Tutustu avoimena oleviin vanhuspalvelujen työpaikkoihin Kuntarekry-palvelussa ja hae mukaan! Voit myös täyttää Kuntarekryssä avoimen työhakemuksen.

Tutustu työpaikkoihin

Perusturvaa

Laukaan kunnan perusturvapalvelut edistää kunnan asukkaiden hyvinvointia, itsenäistä selviytymistä, terveyttä ja sosiaalista turvallisuutta.

Laukaa – syttyy sydämessä

Henkilöstö on Laukaan kunnan supervoima! Jokainen työntekijämme tuo sydäntä ja sytykettä työyhteisöömme. Laukaan kunta on työpaikkana merkityksellinen, monipuolinen ja työntekijöitään kannustava. Kuntastrategiamme mukaisesti kuljemme pidemmälle positiivisesti palvellen.

Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen lähes 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän kaupunkiseudulla. Laukaa sykkii elämää ja tapahtumia ympäri vuoden ja elää asukkaidensa rinnalla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä sekä Keski-Suomen tyytyväisimmät asukkaat.

Lue lisää Laukaan kunnasta työyhteisönä.

Lisätietoja

Tessa Tuukkanen

Vs. sosiaalityön johtaja

040 844 7701

Sosiaalitoimisto, Arwidssonintie 15-17, PL 6
41341 , Laukaa

etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

Avoimet työpaikat

Teetkö työtä suurella sydämellä? Laukaan kunnan avoimet työpaikat löydät Kuntarekry-palvelusta.

Tutustu

Työpaikkana Laukaan kunta

Henkilöstö on Laukaan kunnan supervoima.

Lue lisää