Kykyä työelämään -hanke

Kykyä työelämään -hanke on kolmivuotinen (1.9.2020 – 31.8.2023) Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke, jossa etsitään työllistymispolkuja alueen osatyökykyisille työnhakijoille yksilö- ja ryhmävalmennuksen, koulutusten sekä työnantajayhteistyön keinoin. Hankkeen tavoitteena on luoda kuntien palveluohjausmalli osatyökykyisten työllistämiseen ja työelämään ankkuroitumiseen.

Alueella on runsaasti työnhakijoita, joilla on jokin työntekoa ja ammatissa toimimista rajoittava tekijä, mutta toisaalta myös motivaatiota tehdä työtä sekä työkykyä ja osaamista työelämään, kunhan sopiva työ löytyisi.

Kykyä työelämään pyrkii tunnistamaan ja hyödyntämään osatyökykyisen jäljellä olevan työkyvyn ja ammatillisen osaamisen sekä tukemaan eri keinoin työnhakijan työllistymistä avoimille työmarkkinoille.

Hankkeen asiakkaiksi ovat tervetulleita työnhakijat, joilla on jokin fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen työntekoa ja ammatissa toimimista rajoittava tekijä tai uuden oppimista ja ohjeiden ymmärtämistä rajoittava oppimisvaikeus. Toivomme asiakkaiksi myös sellaisia henkilöitä, jotka tuntevat tai kokevat työkykynsä heikenneen, eivätkä näin ollen halua tai pysty enää työskentelemään aiemmissa työtehtävissään. Asiakkaaksi voit tulla jo siinä vaiheessa, kun olet joutunut olemaan useasti sairauslomalla työstäsi, tai sinua uhkaa irtisanominen. Tärkeää on, että olet halukas työllistymään ja tarvittaessa kehittämään osaamistasi.

Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto, Äänekosken kaupunki sekä Laukaan ja Konneveden kunnat. Hankkeen hallinnoija on Äänekosken kaupunki.

Kiinnostuitko? Täytäthän lomakkeen niin otamme yhteyttä.

Yhteystiedot:

Hankepäällikkö     

Leena Varo-Honkonen
040 489 4067
leena.varo-honkonen@aanekoski.fi

Hanketyöntekijä

Sanni Mönttinen
040 359 1097
sanni.monttinen@aanekoski.fi

Hanketyöntekijä

Jenni Palm
040 614 7279
jenni.palm@aanekoski.fi