Olet täällä

24.2.2021 - 15:18

Hallintojohtaja Latva-Pukkila valittu Kauhajoen kaupunginjohtajaksi

vt_kunnanjohtaja_latva_pukkila_poistaa_nimikylttia_tyohuoneen_ovesta.jpg
Laukaan kunnan vt. kunnanjohtaja Niku Latva-Pukkilan valittiin Kauhajoen uudeksi kaupunginjohtajaksi maanantaina 22.2.2021 Kauhajoen kaupunginhallituksen kokouksessa. Kaupunginjohtajan paikka tuli avoimeksi, kun edellinen kaupunginjohtaja Linda Leinonen valittiin Laukaan kunnan uudeksi kunnanjohtajaksi.

Niku Latva-Pukkila on työskennellyt Laukaan kunnassa kunnan syyskuusta 2012 lähtien. Hän on toiminut kunnan hallintojohtajana kahdeksan vuotta ja palaa tuohon tehtävään muutamaksi kuukaudeksi, kun Laukaan uusi kunnanjohtaja Linda Leinonen aloittaa työt Laukaassa 1.3.2021. Latva-Pukkila on syntyjään Kauhajoelta.

-Olen hyvin iloinen valinnasta, mutta samalla haikein mielin, kun joudun jättämään Laukaan kunnan. Täällä on ollut hyvä henki ja ympäristö tehdä töitä. Kaikkien kanssa on tultu hyvin toimeen ja yhteistyötä on pystytty tekemään, Latva-Pukkila summaa.

Tarkkaa aloittamisajankohtaa uudessa tehtävässä Latva-Pukkila ei osaa vielä kertoa. –Todennäköisesti aloitus menee touko-kesäkuuhun. Kuntavaaleissa haluaisin olla täällä auttamassa.

Toivotamme vt. kunnanjohtaja Latva-Pukkilalle menestystä uuteen tehtävään ja jatkamme hyvillä mielin työtä hänen kanssaan kevääseen saakka.

Additional info

Uusimmat