Olet täällä

21.1.2020 - 13:40

Kesätyöhaku 2020

Kesätyöhaku
Laukaan kunnan kesätyöpaikat haettavissa 21.1.-8.3.2020.

Laukaan kunnan kesätyöhaku 2020 käynnistyy. Hae leiriohjaajaksi tai puistotyöntekijäksi.

LEIRIOHJAAJA

Laukaan kunnan vapaa-aikatoimi Vatti järjestää yleis- ja teemaleirejä lapsille ja nuorille kesäisin. Tulevana kesänä järjestämme 35 kesäleiriä luonnonkauniissa Multamäen leirikeskuksessa puhdasvetisen Peurunkajärven rannalla. Multamäki ja sen ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa erilaisten leirien ohjelmaa. Tarjoamme leiriohjaajan kesätyötä ensisijaisesti laukaalaisille nuorille ajalle 1.6.-30.7.2020, 1-2 viikkoa leirejä/ohjaaja. Leirien määrään vaikuttaa ohjaajaksi hakeneen toiveet. Kesätöitä on tarjolla 40-45 nuorelle. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi, vaihtelevan ja monipuolisen työn, ensiapukoulutuksen sekä arvokasta työkokemusta. Lisäksi leiriohjaajana saat maksuttoman majoituksen sekä ruokailut kesätyösi ajaksi.

Työhön sisältyy ennen leirin alkua ohjelman suunnittelua ja ideointia yhdessä muun ohjaajatiimin kanssa, leiriläisten ohjaamista erilaisissa aktiviteeteissa, leiriläisten turvallisuudesta huolehtimista sekä hyvän leirifiiliksen ylläpitämistä. Työ on hauskaa, vaihtelevaa ja tarjoaa samalla monipuolisen työkokemuksen, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä.

Odotamme sinulta reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Aikaisempi työkokemus alalta tai aiempi ohjauskokemus auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja halu oppia.
Edellytämme hakijalta vähintään 16 vuoden ikää (1.6.2020 mennessä), hyviä sosiaalisia taitoja sekä halua työskennellä lasten ja nuorten parissa. Etuna ohjaamiskokemus ja harrastuneisuus (muista mainita hakemuksessasi harrastuksista ja erityistaidoistasi).

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi Kuntarekry.fi kautta viimeistään 8.3.2020. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

Leirinohjaajien koulutus järjestetään Multamäen leirikeskuksessa 17. -19.4.2020 ja 19.5.2020 (illalla). Koulutus on pakollinen uusille ohjaajille.

Leireistä lisätietoja voit kysyä Jenni Pekoselta sähköpostitse jenni.pekonen@laukaa.fi tai puhelimitse 040 776 1381.

PUISTOTYÖNTEKIJÄ

Laukaan kunnan Työllisyysyksikkö ja Tekninen toimi valitsevat laukaalaisia nuoria kesätyöntekijöiksi puistojen kunnostamiseen, ruohon leikkaamiseen ja yleisten alueiden hoitoon.  Työt sijaitsevat lähinnä Laukaassa, Lievestuoreella, Vihtavuoressa ja Leppävedellä. Työn on ulkotyötä joten työntekijöiltä odotetaan työnmukaista pukeutumista. Omat eväät ruokailuun. Sadepäivinä työn sisältö vaihtelee. Työsuhde kestää 3 viikkoa. Työt alkaa aamuisin klo 7.00-8.00. Työpäivän kesto on 6 tuntia. Kesätyötä on tarjolla ajalle 11.5.- 28.8.2020. Tarvitsemme osan työntekijöistä jo toukokuussa, sekä osalla on mahdollisuus työskennellä vasta elo-syyskuussa.

Edellytämme hakijalta vähintään 16 vuoden ikää (1.6.2020 mennessä), reipasta oma-aloitteista työotetta sekä halua työskennellä luonnossa.

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi Kuntarekry.fi kautta viimeistään 8.3.2020.
 
Puistotöistä lisätietoja voit kysyä Heikki Jurvaselta sähköpostitse heikki.jurvanen@laukaa.fi tai puhelimitse 040 832 0520.

Additional info

Uusimmat