Olet täällä

23.7.2020 - 12:00

Koirapuisto avattu Laajalahteen

Koirapuistossa koirat saavat leikkiä vapaana
Koirapuisto Laukaan Laajalahdessa on avattu käyttöön 23.7. Koirapuisto toimii Laukaan kirkonkylässä osoitteessa Laajalahdentie 14.

Kaivattu koirapuisto Laukaan Laajalahdessa on valmistunut. Koirat pääsevät ulkoilemaan vapaana koirapuiston kahdessa aidatussa tarhassa osoitteessa Laajalahdentie 14, Laukaa. Koirapuistossa on kaksi tarhaa, joista toinen on pienille, alle 40 cm korkeille ja enintään 15 kg painaville koirille ja toinen suuremmille koirille.

Äskettäin puistoon asennettiin vielä paikoituskyltit ja paikoitusalueet on jyrätty ja suolattu. Elokuun alussa koirapuiston tarhoihin saadaan vielä penkit ja syksyn aikana puistoon asennetaan valaisimet, kertoo Laukaan kunnan puutarhuri Tarja Saarinen. 

- Koiranomistajien on hyvä tutustua huolella koirapuiston järjestyssääntöihin ennen lemmikin tuomista koirapuistoon, muistuttaa Saarinen. On tärkeää, että koira tulee toimeen muiden koirien kanssa ja että koirat ulkoilevat kokonsa mukaisessa aitauksessa. Omistajan vastuulla on myös siivota koiran jätökset välittömästi ja viedä ne niille varattuun roska-astiaan. Näin mahdollisimman moni koira pääsee nauttimaan ulkoilusta ja leikistä toisten koirien kanssa turvallisesti.    

Tervetuloa ulkoiluttamaan koiria Laajalahdentien koirapuistossa!

Lisätietoja lemmikinomistajille Koira Laukaassa -verkkosivulta

Additional info

Karttapiste: 

Uusimmat