Olet täällä

24.4.2019 - 13:58

Koko kunnan siivoustalkoot

Siivoustalkoot
Kiitos kaikille siivoustalkoisiin osallituneille.

Kunta haastaa talonyhtiöt, asukasyhdistykset, ystäväporukat, kyläyhdistykset ja urheiluseurat siivoamaan Laukaata. 

Siivouspäivän tavoitteena on kerätä talven aikana kertyneet roskat jätesäkkeihin julkisilta alueilta kuten puistoista, lähimetsistä, rannoilta ja muilta virkistysalueilta.

Siivoustalkoissa ei kerätä puutarhajätettä, hiekoitushiekkaa eikä vaarallisia jätteitä, ei myöskään asukkaiden tai taloyhtiöiden omia jätteitä.

Kokoa porukka taloyhtiöstäsi, asukasyhdistyksestäsi, ystäväpiiristäsi tai motivoi urheiluseurasi. Laita talkoot pystyyn ja kutsu muita mukaan. Alla liitetiedostona “Siivoustalkoot 2019 lähde mukaan.pdf”, jolla voit ilmoittaa omalla alueella talkoistasi.

Talkooporukat organisoivat itsenäisesti kukin omat siivoustapahtumansa. Jos haluat kertoa laajemmin talkoistanne siivouspäivänä, ilmoita 9.5. mennessä osoitteella tarja.saarinen@laukaa.fi. Ilmoitetut talkooporukoiden kokoontumistiedot julkaistaan osoitteessa www.laukaa.fi/siivoustalkoot ja Facebook tapahtumassa Laukaan kunnan siivoustalkoot.

Roskien koontipaikkoina toimivat Mustankorkean aluekeräyspisteet, jotka löytyvät www.kierratys.info -sivustolta. Jätä pussit keräyskatosten ulkopuolelle. Laukaan kunta vie roskat kierrätykseen.

Tiistaina 15.5.2019

Kantolan alueen siivoustalkoot
Kokoonnutaan  klo 18 Kantolan leikkipuistoon ja hajaannutaan siitä siivoamaan ympäristöä kesäkuntoon!

Tyvelänniemen ja Ketomaantien siivoustalkoot
Kokoonnutaan klo 18 Ketomaantien hyötykeräyspiesteelle.  Ota omat pussit ja hanskat mukaan.

Keskiviikkona 15.5.2019

Vihtasillan siivousilta
Nyt kaikki vihtasiltalaiset siivoilemaan Vihtasillan kylän tienvarsia!
Jokainen voi osallistua siivouspuuhiin illan aikana omaan tahtiinsa. Jätesäkkejä saatavilla Vihtasillan jätekatokselta (Järvilinnantie) ja Mansikkaniementien maitolaiturilta. Toimitathan täydet säkit jätekatokselle.
Järjestäjänä Vihtaset ry. Lisätiedot: https://vihtaset.fi tai facebookissa Vihtasillan kyläyhdistys ja FB-tapahtuma Vihtasillan siivousilta

Vihtavuoren siivouspäivä
Siivotaan Vihtavuoren ympäristö taas yhdessä! Kokoontumispaikka on Vihtavuoren yläkoulun parkkipaikalla skeittirampin vieressä, johon kootaan kerätyt roskat. Talkoot alkavat klo 17, mutta keräillä saa toki pitkin päivää ja kannattaa kerätä vaikka jo tulomatkalla. Yritetään hajaantua niin, että päivän päätteeksi mahdollisimman suuri osa kylästä hehkuisi kesäkunnossa! Kannattaa tulla paikalle myös pyörillä tai autolla, niin saadaan kerättyä roskia myös vähän kauempaa. Lisätiedot FB-tapahtumassaa Vihtavuoren siivouspäivä

Leppäveden siivouspäivä
Leppävedellä MLL:n koolle kutsumat siivoustalkoot yhdessä Lepän ja Leppäveden koiraharrastajien kanssa pidetään 15.5. klo 17-19. Linkki tapahtumamme FB-sivulle.
 

Lisäksi
- Valkolan kyläyhdistys järjestää uimarannan siivoustalkoot 10.5. klo 15→

Additional info

Uusimmat