Olet täällä

8.5.2020 - 14:23

Laukaan kunnan elinkeinojohtajan virkaan 41 hakijaa - kuusi haastatellaan

tyhjat_tuolit_ja_valittu_keltainen.jpg
Laukaan kunnan uuteen perustettuun elinkeinojohtajan virkaan haki 41 henkilöä 6.5. päättyneessä haussa. Hakijoista kuusi kutsutaan haastatteluun.

Tuleva elinkeinojohtaja vastaa Laukaan kunnan kasvulle ja kehittymiselle olennaisten elinkeino- ja työllisyyspalvelujen sekä maankäytön resurssien tehokkaasta hyödyntämisestä kunnan strategisten tavoitteiden mukaisesti. Elinkeinojohtaja on osa Laukaan kunnan konsernihallinnon ylintä johtoa. Hän toimii pienen elinkeinotiimin esimiehenä, työllisyysyksikön johtajana sekä kaavoitusjohtajan esimiehenä.

- Olemme erittäin tyytyväisiä tehtävän herättämään kiinnostukseen. Hakijoita on sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta ja heillä on monipuolista osaamista, kertoo kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilä.

Haastatteluun kutsutaan kuusi hakijaa. Haastatteluun kutsuttavat ovat Teemu Pinomäki (tradenomi), Pekka Surakka (KTM), Ville Viljanmaa (KTM), Maria Hyppönen (tradenomi), Heidi Loukiainen (Ympäristösuunnittelija (AMK)) ja Paula Saarenpää (OTK). Haastattelut toteutetaan toukokuun toiselta viikolta alkaen.

Elinkeinojohtajan tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä elinkeino- ja työllisyyspalvelujen tuntemusta. Lisäksi tehtävässä eduksi ovat alueelliset ja valtakunnalliset verkostot. Elinkeinojohtajan virka on Laukaassa uusi, ja se liittyy kunnan konsernihallinnon organisaatiorakenteen muutokseen ja virkajärjestelyihin. Johtajien määrä ei kasva Laukaan kunnan organisaatiomuutoksessa.

 

Additional info

Uusimmat