Olet täällä

12.3.2021 - 14:43

Laukaan laturetkellä 550 kortin leimannutta osallistujaa 7.3.

Hiihtäjä leimaa osallistumiskorttia laturetkellä.
Laukaan 50. juhlavuoden laturetki hiihdettiin poikkeuksellisissa olosuhteissa sunnuntaina 7.3. Koronarajoituksista huolimatta 550 ulkoilijaa leimasi osallistumiskortin leimaupisteillä eri puolilla Laukaata.

Tänä vuonna Laukaan laturetkellä lunta riitti. Edellisen päivän ja yön voimakkaat lumisateet toivat haasteita latujen kunnostukseen. Ladut saatiin uudestaan avattua lähes koko reitistöllä sunnuntain aamuyön ja päivän aikana Laukaan pohjoisimpia latuja lukuun ottamatta.

Koronarajoitusten vuoksi leimauspisteet olivat kylmäpisteitä. Mehutarjoiluja ei voitu järjestää eikä taukopaikoilla pitää laturetkikahvioita avoinna.

Kiitämme kaikkia laturetken järjestelyissä mukana olleita ymmärryksestä poikkeusjärjestelyjä kohtaan ja SPR:n Laukaan osastoa jälleen kerran aktiivisesta päivystämisestä!

Talvi näyttäisi jatkuvan vielä ja hiihtämään pääsee erinomaisissa olosuhteissa, jos lumen määrä ei vain pelota pois ladulta. Myös Saraaveden jääladut pyritään ajamaan Saraakallioille saakka tulevana viikonloppuna, jos säät sen sallivat.

Additional info

Uusimmat