Olet täällä

2.11.2020 - 19:15

Linda Leinosesta Laukaan uusi kunnanjohtaja

leinonen_linda_kuva_www.jpg
Laukaan uusi kunnanjohtaja on Linda Leinonen. Laukaan kunnanvaltuusto kokoontui tänään maanantaina 2.11.2020 äänestämään uudesta kunnanjohtajasta.

Laukaan uusi kunnanjohtaja on Linda Leinonen. Laukaan kunnanvaltuusto kokoontui tänään maanantaina 2.11.2020 äänestämään uudesta kunnanjohtajasta. Kunnanjohtajan virkavaali toteutettiin suljettuna lippuäänestyksenä Linda Leinosen ja Eero Raittilan välillä. Linda Leinonen voitti vaalin äänin 24–19.

Valinnan ratkettua Laukaan tuleva kunnanjohtaja Leinonen kiitti verkon välityksellä Laukaan päättäjiä ja viranhaltijoita modernista, avoimesta ja kiinnostavasti toteutetusta valintaprosessista sekä häntä kohtaan osoitetusta luottamuksesta. 

- Olen todella iloinen ja onnellinen valinnasta! Koko perheeni on jännityksellä seurannut valintaäänestystä, Leinonen sanoi. - Haluan kehittää Laukaata jatkossakin yhteistyössä ja yhteisen strategian mukaisesti, Leinonen muistutti. Leinonen kiitteli myös äänestyksen toista osapuolta Raittilaa osaavaksi, tarmokkaaksi ja asiantuntevaksi kunta-alan ammattilaiseksi, jonka kanssa on hyvä lähteä työskentelemään samassa tiimissä Laukaan kunnan johdossa. Eero Raittila työskentelee Laukaan kunnan talous- ja henkilöstöjohtajana.

38-vuotias Linda Leinonen siirtyy Kauhajoen kunnanjohtajasta Laukaan kunnanjohtajaksi alkuvuodesta 2021. 

Additional info

Uusimmat