Olet täällä

19.10.2020 - 14:55

Tunnethan voimassa olevat Laukaata koskevat koronaohjeet ja suositukset?

kasvomaskinainen_sormet_pystyssa.jpg
Löydät Laukaata koskevat koronaohjeet ja –suositukset yhdestä osoitteesta www.laukaa.fi/korona. Tässä muistilappu Laukaassa voimassa olevista koronasuosituksista ja ohjeista.

Koronaan liittyviä hygieniaohjeita ja kokoontumissuosituksia noudatetaan Laukaan kunnassa ja laaja etätyösuositus on voimassa toistaiseksi. Asiakkaat asioivat pääosin sähköpostin ja puhelimen kautta. Työntekijät huomioivat hygieniaohjeistukset ja kasvomaskeja käytetään tilanteissa, joissa riittävän turvaetäisyyden pitäminen ei aina ole mahdollista. Kasvomaskisuosituksia on annettu useisiin palveluihin. Lisärajoituksille ja suosituksille ei juuri nyt ole tarvetta.

Työntekijät laajasti etätyössä, kasvomaskisuositukset useissa palveluissa

Koronaan liittyviä hygieniaohjeita ja kokoontumissuosituksia noudatetaan Laukaan kunnassa laajasti. Laaja etätyösuositusta on noudatettu Laukaan kunnan palveluissa maaliskuusta 2020 lähtien tehtävissä, joissa etätyö on mahdollista. Asiakkaat asioivat pääosin sähköpostin ja puhelimen kautta. Kunnanviraston asiakaspalveluaikoina arkisin klo 9–13 asiakkaita käy fyysisesti paikan päällä hyvin vähän.

Työntekijät huomioivat hygieniaohjeistukset ja kasvomaskeja käytetään tilanteissa, joissa riittävän turvaetäisyyden pitäminen ei aina ole mahdollista. Maskisuositukset on annettu muun muassa Laukaan kansalaisopiston kursseille, Laukaan kirjastoautossa asioiville, Laukaan lukion henkilöstölle ja opiskelijoille sekä varhaiskasvatuksen ja koulun yhteistyöpalavereihin. Vanhus- ja vammaispalveluissa työntekijät huomioivat tarkasti hygieniaohjeistukset ja käyttävät säännönmukaisesti maskeja tilanteissa, joissa lähikontaktia ei voida välttää. Ajankohtaiset suositukset ja uutiset koronasta löydät Laukaan kunnan koronatiedotussivuilta.

Laukaan kunnan koronatyöryhmä valmistelee koronaohjeistukset ja toimenpiteet  

Syyskuun alussa perustettu Laukaan kunnan koronatyöryhmä seuraa aktiivisesti koronapandemian kehittymistä ja valmistelee koronatilanteeseen liittyviä ohjeistuksia ja toimenpiteitä. Koronatyöryhmässä on edustajat kaikista Laukaan kunnan keskeisistä palveluista sekä seututerveyskeskuksen infektiolääkäri ja työterveyshuolto Pihlajalinnan lääkäri. Koronatyöryhmän puheenjohtajana toimii ympäristötoimenjohtaja Jukka Lappalainen, varapuheenjohtajana opetuspäällikkö Jussi Silpola ja sihteerinä yrityskoordinaattori Heli Peltola.

Lisätietoja Laukaan koronatiedotussivuilta

Laukaan kunnan koronatiedotussivuille on koottu Laukaata koskevat suositukset ja rajoitukset. Sieltä löytyy myös tietoa Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ylläpitämästä alueen koronatilanteesta.

www.laukaa.fi/korona

21.10.2020 lisätty “Maskisuositukset on annettu --- ja koulujen yhteistyöpalavereihin.”

Additional info

Yrityskoordinaattori
Puhelinnumero(t): 
040 620 3318
Viestintä- ja markkinointi, Visitlaukaa.fi-matkailupalvelut, yritysten kehittämis- ja sijoittumispalvelut
Sähköpostiosoite: 
Kuntala

Uusimmat