Olet täällä

Vastaa THL:n henkilökohtaisen avun koronakyselyyn

7.12.2020 - 9:51
Kirjaston henkilökunnan tietokone, kuvituskuva.

Hei Sinä henkilökohtaisen avun käyttäjä!

Koronavirusepidemia alkoi keväällä 2020 ja jatkuu edelleen. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) toteuttaa tutkimuksen, jonka tavoitteena on selvittää henkilökohtaista apua käyttävien vammaisten henkilöiden korona-ajan kokemuksia elämän eri alueilla.

Kutsumme sinut vastaamaan kyselyyn, joka on suunnattu täysi-ikäisille henkilökohtaisen avun käyttäjille. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastauksesi ovat ensiarvoisen tärkeitä, jotta saisimme mahdollisimman kattavaa ja luotettavaa tietoa henkilökohtaisen avun käyttäjien tilanteesta koronaepidemian aikana. Raportti kyselyn tuloksista julkaistaan THL:n julkaisusarjassa vuoden 2021 aikana ja on saatavissa sähköisesti. Tutkimuksessa kerättyä aineistoa voidaan hyödyntää myöhemmin myös muussa tutkimus- ja kehittämistyössä.

Kyselyyn vastataan nimettömästi, eikä vastauksia voida yhdistää yksittäisiin henkilöihin. Vastauksia säilytetään ja käsitellään huolellisesti hyviä tutkimuseettisiä periaatteita noudattaen.
Voit vastata kyselyyn joko itsenäisesti tai toisen henkilön avustamana. Vastaaminen vie aikaa noin 20-30 minuuttia. Vastaathan kyselyyn vain kerran.  

Tästä linkistä pääset vastaamaan kyselyyn. Linkki on avoinna 11.1.2021 asti.

Kiitos osallistumisestasi tutkimukseen!

Ystävällisin terveisin,
Päivi Nurmi-Koikkalainen, tutkimuksesta vastaava henkilö
Anna Väre, tutkija
Marika Korhonen, tutkija

Jos sinulla on huolia koronavirukseen liittyen, voit käydä tutustumassa Mielenterveystalon korona-aiheisiin sivuihin, jossa on omahoito-opas koronavirukseen liittyvän huolen ja epävarmuuden sietämiseen myös selkokielisenä versiona.

Lisätietoja tutkimuksesta:
THL:n verkkosivuilla
Puh. 029 524 6051 (soittoaika ma-pe klo 9-15)
sähköposti: ha-covid-kysely(a)thl.fi

Blogin kirjoittaja