Olet täällä

Ysitien Sampo -yritystontit

Ysitien Sampo -yritysalue tarjoaa yhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja näkyvyyttä vilkasliikenteisen valtatie 9:n varrelta. Alueelta löytyy tontteja monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin sekä teollisuutta palvelevaan liike- ja toimistorakentamiseen. Läheltä löydät oheispalvelut yritysten sekä työntekijöiden tarpeisiin.

Etäisyyksiä:
Jyväskylä 20 km
Kuopio 120 km
Mikkeli 90 km

Ysitien sampo, havainnekuva yö.jpg

Teollisuustontteja 9-tien varrelta

 

Ysitien Sampo -yritysalue tarjoaa sujuvat liikenneyhteydet kaikkiin ilmansuuntiin ja näkyvyyttä vilkasliikenteisen valtatie 9:n varrelta. Tarjolla on yritystontteja monipuolisesti teollisuuden tarpeisiin sekä teollisuutta palvelevaan liike- ja toimistorakentamiseen. Läheltä löytyvät oheispalvelut yritysten sekä työntekijöiden tarpeisiin. Rakentamatonta tonttimaata on yhteensä 19 ha (noin 86.000 k-m²). Luovutettavan tontin koko riippuu yritystoiminnan tarpeesta.

Ysitien Sampon vapaat teollisuustontit kartalla (lisätietoa tontista: klikkaa tontin kohdalla olevaa pinniä). Tutustu myös Laukaan muihin yritysalueisiin ja vapaisiin tontteihin

 

Ysitien Sampon yritysalueen sijainti ja palvelut

 

Ysitien Sampo -yritysalue sijaitsee Laukaassa 9-tien varressa 20 km Jyväskylästä Kuopioon. Kuopioon on matkaa 120 km ja Mikkeliin 90 km.

Ysitien Sampon sijainti kartalla

Ysitie on vilkas teollisuuden ja matkailun väylä Itä- ja Länsi-Suomen välillä sekä pääkaupunkiseudulta Keski-Suomeen, pohjoiseen ja itään. Liikennemäärät 9-tiellä Ysitien Sampo -yritysalueen kohdalla ovat 6850 ajoneuvoa vuorokaudessa, josta raskasta liikennettä runsaat 10 %. Liikennemäärät ovat kasvaneet 540 ajoneuvolla/vrk viimeisten vuosina 2012–2016.

Alueella on

  • suuria teollisuustontteja,
  • pienteollisuustontteja Lievestuoreen Liisantien pohjoispuolella,
  • liikerakentamisen tontti ja
  • pienteollisuustontteja Linkkitien pohjoispuolella.

Havainnekuva: päivä
Havainnekuva: yö

Ysitien Sampo -yritysalueen vieressä sijaitsevasta Lievestuoreen taajamasta löytyvät yrityksen ja työntekijöiden tarvitsemat oheispalvelut ruokapaikoista liikenneasemiin ja asumiseen sekä omakotitontteihin.

Laukaan muuhun yritystonttitarjontaan voit tutustua täällä.

 

Hae yritystonttia 

 

Yritystontteja haetaan vapaamuotoisella hakemuksella, josta tulee ilmetä vähintään haettava tontti/alue, rakennettavan kerrosalan määrä, tarvittavan maapinta-alan määrä, rakentamisaikataulu, tiedot rakennushankkeesta ja tontille suunniteltu toiminta. Voit käyttää myös valmista hakemuslomaketta (pdf).

Hakemus tulee toimittaa joko sähköpostitse kaavoitus@laukaa.fi tai postitse osoitteeseen Laukaan kunta/Maankäyttö, PL 6, 41341 Laukaa tai henkilökohtaisesti Kunnanvirasto Kuntalaan, Laukaantie 14, Laukaa kk (avoinna ma–pe 9–15).

Esittelyvideo Ysitien Sampon teollisuustonteista:

 

Palvelusta vastaa

Palvelut, joista voisit myös olla kiinnostunut

Tontit teollisuuden, kaupan ja palvelujen tarpeisiin Laukaasta neljästä eri taajamasta ja lentokentän läheisyydestä.