Kulttuurijärjestöt

Kuusan nuorisoseura

Kuusan nuorisoseura (ja Kanavateatteri)

Kuusan nuorisoseura on aktiivinen koko kylän seura. Näkyvin toiminta tapahtuu Kanavateatterin kautta, mutta yhdessä muiden kylän yhdistysten kanssa tapahtuu paljon muutakin.

info@kanavateatteri.fi
Tutustu yhdistykseen verkossa

Laukaan kalevalaiset naiset ry

Yhdistyksen tavoitteena on suomalaisen kansanperinteen, erityisesti kalevalaisen runouden, tunnetuksi tekeminen. Olemme myös vahvasti tukemassa helkanuorten toimintaa Laukaassa

Tutustu yhdistykseen verkossa

Laukaan Karjalaiset ry

Myö ylläpietää Karjalaista perinnettä, johon kuuluu esim. leivonta, ruoka, kädentaidot, kyykkä ja siirretään näitä uusille sukupolville. Myös matkat "juurille" kuuluu toimintaamme.

Tutustu yhdistykseen verkossa

Laukaan Kuvataide Lauk-Ku ry

Lauk-Ku kehittää ja ylläpitää kuvataideharrastusta ja järjestää alan kursseja, leirejä sekä taidenäyttelyjä. Teemme myös taidematkoja tutustuen eri taiteenaloihin.

henrik.hokka@hotmail.com

Laukaan Kädenjälki ry

Yhdistys edistää ja kehittää kädentaitajien yhteistyötä, käsityöalan toimintaa, käsityön hyvinvointivaikutuksia sekä tallentaa kulttuuriperinnettä ja käsityötaitoja.

kadenjalki@kadenjalkilaukaa.fi
Tutustu yhdistykseen verkossa

Laukaan Teatteri ry

Tasokasta teatteritoimintaa Laukaassa jo vuodesta 1959. Viime vuosina teatterissa on esitetty erityisesti koko perheen näytelmiä Laukaan kirkonkylän nuorisotalolla.

laukaanteatteri@gmail.com
Tutustu yhdistykseen verkossa

Laukaan Viihdekuoro ry

Laukaan Viihdekuoro on Laukaan kansalaisopiston alla toimiva sekakuoro. Ohjelmisto koostuu kevyen musiikin kuorosovituksista ja uudet laulajat ovat tervetulleita joukkoomme.

tl.luokomaa@pp.inet.fi
Tutustu yhdistykseen verkossa

Lievestuoreen Karjalaiset ry

Me synnyimme 6.3.1946. Karjalaisina osaamme iloita; vaik sydän märkänis. Myö ollaan ilosii jos siekin oot! Meilt löytyy siulle tukia niin ilos kuin surus! Tul mukkaa, et kadu!!

anneli.orbinski@gmail.com
Tutustu yhdistykseen verkossa

Lievestuoreen Setlementti ry

Lievestuoreen Setlementti ry toimii kulttuurin ja vapaan sivistystyön kentällä. Toimintamuotoja ovat kansalaisopisto, koululaisten iltapäivätoiminta, hanketoiminta ja tapahtumat.

opisto@lievestuorela.fi
Tutustu yhdistykseen verkossa

Wanhan Laukaan kotiseutuyhdistys

Wanhan Laukaan kotiseutu yhdistys on nimensä mukaisesti kotiseututyötä tekevä järjestö, jonka näkyvin työsarka löytyy Kalluntuvan kotiseutumuseolta kirkonkylällä.

wlaukaa@gmail.com
Tutustu yhdistykseen verkossa