Multamäen leirikeskus

Multamäki on monien mahdollisuuksien harrastus-, majoitus- ja ajanviettopaikka Laukaassa puhdasvetisen Peurunkajärven rannalla. os. Finnintie 292, 41350 Laukaa as.
Multamäen leirikeskuksesta löytyy runsaasti erilaisiin tarpeisiin majoitus-, kokous- ja ruokailutiloja sekä saunoja. Majoituspaikkoja Multamäessä on yhteensä 63. Kaikki tilat ovat varattavissa joko kokonaan tai yksittäin.

HUOM! Alue on yksityisaluetta ja käytössä VAIN alueen vuokranneille!
Varaukset ja tiedustelut Vattitoimistosta 014 2675 725 tai 014 2675 761 virka-aikana klo 9-15.
Multamäen isäntänä Pasi Muttonen 0400 410 164.

Multamäen leirikeskus on kesäkuussa pääasiallisesti leirikäytössä. Muutoin vain alueen vuokranneille!

Hirsisessä Katvelassa on majoitustilaa 12 henkilölle (6 x 2 hh), keittiö ja oma sauna. Ruokailu ja oleskelutilaa on mukava käyttää mm. kokouksissa ja koulutustilaisuuksissa. Käytössä ovat iso taulutelevisio, videotykki, valkokangas, pyykinpesukone ja pakastin. Kysy tarvittaessa myös lisävuodemahdollisuutta.

VARUSTUS mm;
Hella, jääkaappi, asianpesukone, mikro, tuplakahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin
Syöttötuoli
Teema astiasto n. 30:lle hlölle
Ruokailuvälineet n. 50:lle hlölle
Juomalasit n 40:lle hlölle
Kuohuviini ja konjakkilasit 15 hlölle
Puna- ja valkoviinilasit 25-30 hlölle
Lisäksi löytyy kattiloita, paistinpannuja, kulhoja, tarjottimia, vuokia ja kannuja

Katvelan makuuhuone

 

Ohjaajarakennus kaksikerroksinen hirsirakennus, jossa on yöpymistilaa 9:lle henkilölle (3 x 3 hh). Rakennuksessa on keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat sekä oma sauna. Ohjaajarakennus sopii hyvin palaverien ja kokousten järjestämiseen. Oleskelutilassa on valkokangas. Ohjaajarakennus soveltuu majoitustilaksi kun haluat viettää laatuaikaa perheen, ystävien tai työporukan kanssa. Kysy tarvittaessa myös lisävuodemahdollisuutta.

VARAUSTUS mm;
Hella, jääkaappi, astianpesukone, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin
Syöttötuoli
Silitysrauta ja -lauta
Teema astiasto n. 30:lle hlölle
Ruokailuvälineet n. 35:lle hlölle
Kuohuviinilasit n. 25-30:lle hlölle
Viinilasit yhteensä 10:lle hlölle
Lisäksi löytyy kattiloita, paistinpannuja, kulhoja, vuokia ja kannuja

 

Keittiörakennuksessa on suurkeittiötasoiset ruoanvalmistusmahdollisuudet sekä kylmätilat suuremmallekin ryhmälle. Ruokasaliin mahtuu ruokailemaan yhtä aikaa n. 40 henkilöä.

Multamäen savusauna on ykköspaikka ottaa ikimuistoiset löylyt suuremmankin porukan kanssa. Lisäksi voit varata käyttöösi rantasaunan, josta pääset pulahtamaan Peurunkajärven puhtaisiin aaltoihin. Katvelassa ja Ohjaajarakennuksessa on omat saunat.

Rantasaunan oleskelutila

Harrastetilassa 73 m2 voi järjestää kokouksia, illanviettoja ja vaikka lasten synttärikutsut tai perhejuhlat. Harrastetilasta löytyy myös biljardipöytä.

Höylähirsimökkejä on Multamäessä yhteensä 10 ja yhdessä mökissä on nukkumapaikkoja 4. Mökit ovat majoituskäytössä vain kesäaikaan 16.4.-30.9. välisen ajan.

Multamäessä on mahdollisuus retkeilyyn Metsoreitillä ja Multamäen luontopolulla. Multamäen huipulla on kota ja näköalapaikka, josta on mahtavat näkymät Peurunkajärven yli. Multamäen huippu on yksi Sruuven ketjun kolmionmittauspisteistä. Kohde kuuluu Unescon maailmanperintökohteeseen.

Leirikeskuksessa on hyvät uinti-, kalastus- ja soutumahdollisuudet. Leirikeskusta vuokrattaessa saat käyttöösi grillipaikan tulisijoineen. Lisäksi käytössäsi on jalkapallokenttä, monipuoliset lasten leikkipaikat, minigolfrata sekä 40 x 60 m kokoinen päällystetty pelikenttä.

Multamäen alue on yhteispinta-alaltaan n. 77 ha. Aluetta ja tiloja kehitetään edelleen monipuoliseksi vapaa-ajankeskukseksi.

Toivomme Teidän viihtyvän täällä!

Tiedustelut ja varaukset

Vapaa-aikatoimisto

050 315 3500

Kuntala Väistö, Laukaantie 14, PL 6
41341, Laukaa

vattitoimisto@laukaa.fi

Pasi Muttonen

Työpajaesimies

+358 400410164

Rokkakankaantie 21
41350, Laukaa as.

etunimi.sukunimi@laukaa.fi

Multamäen leirit

Multamäen leirit logo

Lasten ja nuorten leirit