Olet täällä

Leirit

Vatti järjestää yleis-, erikois-, ja teemaleirejä lapsille ja nuorille kesällä, syksyllä ja talvella koulujen loma-aikoina. Käytännössä katsoen lähes ympärivuotisesti!

Sitovat ilmoittautumiset:
Talvileireille   2.1.2019 alkaen
Kesäleireille  2.4.2019 klo 9.00 alkaen
Syysleireille 3.6.2019 klo 9.00 alkaen
Vattitoimistoon p. 014 2675 725, 014 2675 761 tai netissä www.kuntapalvelut.fi/laukaanvatti
Leireille otetaan 12-40 osallistujaa, leiristä riippuen. Peruutuspaikkoja kannattaa kysyä!

Leirit joissa on maininta “päiväleiri" ovat leirejä joihin leiriläisille ei ole varattu yöpymismahdollisuutta. Kaikki muut leirit sisältävät oletuksen leiriläisen yöpymisestä leiripaikan majoituksessa. Kaikilta leireiltä on kuitenkin mahdollisuus lähteä kotiin yöksi. Toivomme, että tästä mainitaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuessa on myös hyvä ilmoittaa leiriläisen ruoka-aineallergiat sekä erityisruokavaliot, näin keittiöhenkilökuntamme ehtii valmistautua asianmukaisilla eväillä. Leiriläisille lähetetään noin viikkoa ennen leirin alkua leirikirje, jossa on tarkemmin tietoa leiriohjelmasta, aikatauluista ja ajo-ohje leiripaikalle. Leiri laskutetaan leirin jälkeen.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään seitsemän (7) päivää ennen leirin alkua. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai jätetään kokonaan ilmoittamatta, on järjestäjällä oikeus periä 50% leirin hinnasta järjestelykulujen kattamiseksi.

Leirimaksut v. 2019:
Viikko 95 euroa
Viikonloppu (3 vrk) 65 euroa
Päiväleirimaksu vko 75 euroa
(Joidenkin leirien hinnoissa on lisättynä materiaalimaksu)
Erikoisleirien hinnat löytyvät esitteestä ko. leirin kohdalta.
Ulkopaikkakuntalaisilta lisämaksu 37 euroa. Laukaan kunnan nuorisotalojen klubikortilla saa 5 euron alennuksen/leiri.

Tyttö ja saippuakupla

Leirit 2019

Ilmoittautuminen
Vattitoimistoon p. 014 2675 725, 014 2675 761 tai netissä www.kuntapalvelut.fi/laukaanvatti

Leirimaksut v. 2019:
Viikko 95 euroa
Viikonloppu (3 vrk) 65 euroa
Päiväleirimaksu vko 75 euroa
(Joidenkin leirien hinnoissa on lisättynä materiaalimaksu)
Erikoisleirien hinnat löytyvät esitteestä ko. leirin kohdalta.
Ulkopaikkakuntalaisilta lisämaksu 37 euroa. Laukaan kunnan nuorisotalojen klubikortilla saa 5 euron alennuksen/leiri.

TALVILEIRIT

Vatti järjestää talvilomalla kolme leiriä lapsille ja nuorille. Leirit pidetään Multamäen leirikeskuksen hirsihuvilassa, Katvelassa. Leireille ilmoittautuminen alkaa 3.1.2019 ja päättyy viikkoa ennen leirin alkua.  

301002 TALVEN TARINATULET pe-su 22.2.-24.2.2019    9-17 v
Hiihtoloman alkuun sytytämme Multamäkeen tarinatulet; loitsimme tarinat omaksi ja toistemme iloksi, ihmetykseksi ja kenties myös kuviksi taiteilla. Kirjoittamisen leirillä löydämme ympäriltämme loputtomat sanapolut kulkea oman kirjoitusvireen askelin.
Leirille mahtuu 16 leiriläistä.
Leirin hinta 70 €.

301000 TAIKATALVI -LEIRI ma-ke 25.2.-27.2.2019     7-9 v. 
Tule mukaan taianomaiselle seikkailulle Multamäkeen. Leirillä nautitaan ulkoilmasta, lumesta ja mukavasta toiminnasta. Yhdessä lasketaan mäkeä pulkalla, tutkitaan ja tunnistetaan hangella olevia jälkiä ja tehdään iltaretki lumikengillä. Pakkasen yllättäessä askarrellaan ja pelaillaan lautapelejä sisällä. Pakkaa reppuun lämpimiä vaatteita, sekä ota mukaan pulkka ja kypärä mäenlaskua varten. Leirille mahtuu 16 leiriläistä.
Leirin hinta 65 €.

301001 TALVIRIEHA -LEIRI ke-pe 27.2.-1.3.2019     9-11 v. 
Nyt riehaannutaan talvesta ja nautitaan talviloman tunnelmasta Multamäessä. Leirillä lasketaan mäkeä, pelataan ulkona talvipelejä ja maistellaan kuumaa mehua nuotiolla. Välillä lämmitellään sormia ja varpaita sisätiloissa askartelujen ja sisäpelien muodossa. Pakkaa reppuun leiritavaroiden lisäksi pulkka sekä kypärä ja tule mukaan! Leirille mahtuu 16 leiriläistä. Leirin hinta 65 €.

_____________________________

Vuoden 2018 oleet leirit

SYYSLEIRIT 2018

302000 ÄIDIT JA LAPSET –LEIRI
pe-su             7.–9.9.
Yhteistä laatuaikaa, rentoutumista ja mukavaa tekemistä, niistä koostuu äitien, lasten ja isoäitien yhteinen leiri. Leirillä on ohjattua toimintaa niin lapsille kuin aikuisillekin, yhdessä ja erikseen. Päivisin ohjelmassa askartelua, ulkoilua, pelailua ja illalla rauhoitumme miellyttävässä savusaunassa.
Leirin hinta aikuisilta 62 € ja lapsilta 10 €. Sis. ohjattu toiminta, mökkimajoitus, ruoat ja vakuutus.
 

302001 ISÄT JA LAPSET -LEIRI
pe-su           14.–16.9.
Liikunnallinen ja toimintaan innostava viikonloppu isille ja lapsille sekä papalle Multamäessä. Ohjelmassa yhdessä tekemistä, seikkailua ja yllätysohjelmaa. Viikonlopun aikana on luvassa ohjattua toimintaa aikuisille ja lapsille, niin yhdessä kuin erikseenkin. Päivisin keskitymme yhdessä touhuamiseen, illalla rentoudumme leppoisissa savusaunan löylyissä.
Leirin hinta aikuisilta 62 € ja lapsilta 10 €. Sis. ohjattu toiminta, mökkimajoitus, ruoat ja vakuutus.

302002 SYYSSÄPINÄT       
ma-ke            15.–17.10.     7–9-vuotiaille
Syyssäpinät valtaavat koko Multamäen leirikeskuksen. Tule mukaan nauttimaan syyslomasta mahtavan toiminnan ja uusien ystävien kanssa.
Leirin hinta 62 €
 

302003 MÖRÖT JA AAVEET
ke-pe             17.–19.10.      9–11-vuotiaille
Syksyn hauska ja jännittävä Möröt ja aaveet –leiri kutsuu kaikki 9–11-vuotiaat rohkeat leiriläiset seikkailuun. Mörkö- ja aavejahdin lisäksi leirillä pelaillaan sisällä ja ulkona, tutustutaan uusiin ystäviin ja nautiskellaan lomasta.
Leirin hinta 62 €

 

KESÄLEIRIT 2018
 

Jokaisella kesäleirillä päästään saunomaan ja uimaan, vaikkei sitä välttämättä ole kaikkien leirien kohdalla erikseen mainittu. Tähdellä * merkityt leirit soveltuvat myös erityislapsille ja nuorille oman avustajan kanssa. Asiasta tulee sopia sosiaalitoimen sekä leireistä vastaavan ohjaajan kanssa erikseen.

300010 ARMOTONTA MENOA*
ma-pe            4.–8.6.            7–10-vuotiaille
Kesä lähtee käyntiin Armottomalla menolla Multamäessä. Kesäloman ensimmäinen viikko käytetään pelailuun, seikkailuun ja yhdessä tekemiseen. Leirin aikana opitaan tuntemaan uusia kavereita ja pidetään hauskaa. Tervetuloa!
Leirin hinta 93 €

300011 DUUNILEIRI
ma-pe            4.–8.6.            13–17-vuotiaille                 
Duunia tekemällä saat nauttia Multamäen antimista ja kesän parhaista päivistä ilmaiseksi! Leirillä opitaan yhdessä tekemisen kautta. Päivisin opettelemme uutta tai vahvistamme jo oppimaamme. Iltaisin relaamme ja nautimme upeista aktiviteeteista yhdessä. Kaiken tämän lisäksi saat suorittamistasi kursseista 4H:n kurssitodistuksen sekä leiritodistuksen. Leirin jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä 4H:n työpalvelun tai 4H-yrittäjyyden kautta.

300012 PEHMOLELULEIRI*
pe-su             8.–10.6.          6–8-vuotiaille
Mikä on sinun rakkain pehmolelusi? Ota se kainaloon ja lähde kohti Multamäen leirikeskusta! Pehmoleluleirillä pelataan, leikitään, askarrellaan ja pidetään tietenkin hauskaa uusien kavereiden kanssa. Touhuja on sekä ulkona että sisällä ja leirin lopuksi järjestämme pehmolelunäyttelyn.
Leirin hinta 62 €

300013 LEIPURILEIRI*
pe-su             8.–10.6.          9–12-vuotiaille
Tykkäätkö leipoa ja herkutella? Silloin tämä on sinun leiri! Leipurileirillä kaikki pääsevät leipomaan sekä makeita että suolaisia herkkuja sekä tekemään ikioman reseptikirjan. Leivonnan välissä tehdään myös kaikkea muuta mukavaa. Leiri sopii kaikille leivonnasta kiinnostuneille, aiempaa kokemusta ei tarvita.
Leirin hinta 67 €

300014 SUMMERSTORIES –LUOVAN ILMAISUN LEIRI*
ma-pe           11.–15.6.        7–12-vuotiaille
Kesä ja Multamäen luonto! Leiriläiset ja mitä erilaisimmat ajatukset, ideat, tarinat ja kuvitukset! Kynä ja sivellin, mustakantinen pikkuvihko, rullapaperia, hiekkaranta ja taivaankansi! On tilaa ja aikaa herättää oma luova ilmaisu. Peurunkajärvi ja sukellus pinnanaliseen! Leirinuotio ja varjoista esiin kutsutut taruolennot. Summerstories-leirillä tulemme ystäviksi toinen toisillemme, omille ja toisten teksteille ja ennen kaikkea mielikuvituksellemme ja rohkeudellemme ilmaista itseämme. Koko Multamäki on kirjoitustilaamme, koko maailma on kirjastomme. Leiriläisten innokkuuden myötä Multamäkeen voi rakentua sanagalleria, tarinasauna, runoravintola, loruranta tai mitä tahansa. Tule mukaan heittelemään sanoja ilmaan ja koppaamaan ne kiinni uusiksi lauseiksi ja tarinoiksi!!
Leirijohtajana FM, Jarna Pihlajamäki, Soveltavan sanataiteen opettaja.
Leirin hinta 107 €

300015 KESÄLEIRI*
ma-pe            11.–15.6.        9–11-vuotiaille
Etsitkö mukavaa yhdessäoloa ja perinteisiä kesäaktiviteetteja? Kesäleiri on juuri sinulle! Kesäleirillä yhdistyy kaikki kiva kesässä ja luvassa on esimerkiksi uimista, makkaran paistoa, perinteisiä pihapelejä ja kaikkea muuta mukavaa, mitä kesäleirillä voi tehdä.
Leirin hinta 93 €                

300016 AARRELEIRI*
ma-pe            11.–15.6.        7–9-vuotiaille
Seikkailijat huomio! Lähde mukaan aarreleirin seikkailuihin ja erilaisiin haasteisiin. Leirillä kaikki pääsevät mukaan Multamäen aarrejahtiin. Pakkaa mukaan reppuun etsijän välineesi ja tule mukaan seikkailuun. Mihin aarre onkaan piilotettu? Seuraa salaisia ohjeita ja löydä oikealle reitille.
Leirin hinta 93 €

300017 RATSASTUKSEN ALKEET
pe-su             15.–17.6.        7–10-vuotiaille
Ratsastus on monipuolinen sekä luonnonläheinen liikuntamuoto, jossa toimitaan yhteistyössä hevosen kanssa. Ratsastuksen alkeet -leirillä pääset harjoittelemaan ratsastusta ja hevostaitoja Hiekkalan hevostilan mukavien suomenhevosten parissa. Leirillä ratsastetaan kahtena päivänä sopivissa 4 hengen ryhmissä 1-2h/pvä. Ratsastuksen lisäksi leirillä opitaan hoitamaan hevosia sekä varustamaan hevoset ratsastusta varten. Leirillä toimitaan yhdessä ja leiri soveltuu ratsastusta aloittaville sekä jo vähän kokemusta omaaville. Tervetuloa mukaan hevosten ja ratsastuksen maailmaan!
Leirin hinta 135 €

300018 ASKARTELULEIRI*
pe-su             15.–17.6.        7–10-vuotiaille
Oletko kiinnostunut kädentaidoista ja eri askartelutekniikoista? Askarteluleirillä pääset tutustumaan muun muassa, mihin betoni taipuu askartelijan sormissa. Leirillä kokeillaan myös eri tekniikoita ja välineitä vaikkapa korujen ja korttien teossa. Päästä luovuutesi valloilleen ja tule viikonlopuksi askartelemaan!
Leirin hinta 67 €

300019 MINUSSA PUHUU KOKONAINEN MAAILMA –LUOVAN ILMAISUN LEIRI*        UUSI LEIRI!
su-to              17.–21.6.        9–15-vuotiaille
Nuorten soveltavan sanataiteen leirillä on lupa haaveilla ja unelmoida, kun Multamäen leiripaikalla on tilaa kirjoittaa ja lukea. Leirillä tarjotaan mahdollisuus keskittyä myös omaan itseen ja siihen, mitä minä tunnen, mistä minä pidän, mitä minä elämältä haluan.  Keskustellaan ja harjoitellaan kuuntelemaan, ottamaan vastaan toinen ihminen hänen mielipiteineen ja tunteineen, opetellaan jakamaan mielipiteitä, kunnioitetaan sananvapauttamme. Leirillä on käytössä paitsi soveltavan sanataiteen, niin myös muiden taideaineiden työvälineet ja metodit, mm. voimauttava valokuva. Tavoitteena leirillämme on jokaisen kohdata oma ilmaisunsa: on lupa hyppiä ja hassutella lauseilla, punoa salatut sanat runoksi tai roiskia huumoritarina maalaukseksi, vierittää murheet kivenä järveen, tanssia ilo nurmikolla askelkuvioiksi, juosta nuoruus hengästykseksi metsän kuulla. Sinä, sanoista, lukemisesta ja kirjoittamisesta viehättynyt, tai niitä kohtaan uteliaisuutta tunteva nuori - tervetuloa Multamäkeen kesäleirille!
Leirijohtajana, FM, Jarna Pihlajamäki, Soveltavan sanataiteen opettaja
Leirin hinta 107 €

300020 KALASTUSLEIRI
ma-ke            18.–20.6.        9–14-vuotiaille
Jos haluat kalaa, lähde meidän kanssa reissuun!!! Ohjelmassa on järvikalastusta Peurunkajärvellä sekä päivä koskikalastuksen merkeissä. Lisäksi ohjelmassa on muutakin leiriohjelmaa peleistä saunomiseen ja uimiseen. Omat kalastusvälineet ja aurinkolasit mukaan. Leiri soveltuu kalastuksesta innostuneille sekä vasta-alkajille.
Leirin hinta 77 €

DOG- JA PETSITTER - LEIRI
ma-to            18.–21.6.        yli 13-vuotiaille
Oletko eläinrakas?! Mikäli vastasit kyllä, tämä leiri on juuri sinua varten! Leirin aikana tutustut useiden eri pieneläinten hoitoon! Leirillä sinulla on huikea tilaisuus suorittaa DOG- ja PETSITTER –kurssit ja tulevaisuudessa työllistyä 4H-pieneläintenhoitajana! Leiripäivämme rytmitämme leirillä mukana olevien eläinten tarpeiden mukaan ja pidämme huolta karvaisista ystävistämme. Lisätiedustelut: Laukaan 4H-yhdistys, Mira Jalonen 0405396648. Leirin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet: https://laukaa.4h.fi/harrasta/
Leirin hinta on 100 €

300021 PARKOUR TOIMINTALEIRI päiväleirinä
ma-to            18.–21.6.        7–14-vuotiaille
Parkour-leirillä parkourataan ulkoalueilla ja myös sisällä. Lajiin kuuluu luova liikkuminen, jossa hyödynnetään mm. hyppimistä, kiipeämistä, juoksemista sekä erilaisia ylityksiä ja alituksia. Leirillä on käytössä myös koottavia parkour-telineitä, joista rakennetaan erilaisia ratoja. Ohjaajina toimivat Parkour Akatemian kokeneet ohjaajat. Leiri järjestetään Sydän-Laukaan ja kirkonkylän kouluilla, jossa leiriläisille tarjotaan lounas ja välipala.
Leirin hinta on 133 sis. opetuksen, vakuutuksen, lounaan ja välipalan.
 

300022 VALOKUVAUSLEIRI*                                                             
ma-pe           25.–29.6.        11–14-vuotiaille
Tykkäätkö kuvata tai  kenties olla itse kameran edessä? Leirillä kokeillaan kuvaamisen lisäksi editointia ja päästään tutustumaan erilaisiin kameroihin. Pääset ikuistamaan mahtavimmat leirihetket kanssamme. Nautimme yhdessä myös leirinuotioista, uimisesta, saunomisesta sekä erilaisesta toiminnasta. Leirille voi tulla mukaan vasta-alkajat, kuin jo kokeneemmatkin valokuvaajat. 
Leirin hinta 93 €
 

300023 SEIKKAILULEIRI
ma-pe           25.–29.6.        10–14-vuotiaille
Oletko valmis, uudet seikkailut odottavat? Tule haastamaan itseäsi monenlaisen seikkailun ja toiminnan parissa. Leirillä on luvassa mm. melontaa, kiipeilyä, luonnossa seikkailua sekä ongelmanratkaisu- ja ryhmädynamiikkatehtäviä. Jännitystä nostattaa viikon aikana yllättävät yllätystehtävät. Lähde mukaan hakemaan seikkailullisia elämyksiä ja kokemuksia!
Leirin hinta 93 €
 

300024 KEPPARILEIRI*
ma-pe           2.–6.7.            7–10-vuotiaille
Keppiheppa alle ja ravia kohti Multamäkeä! Kepparileirillä tehdään omille keppihevosille sopivia varusteita, käydään maastolenkeillä, rakennellaan esteratoja ja tutustutaan uusiin kavereihin. Leiri huipentuu upeaan kepparikisaan, jossa voitto ei ole tärkein, vaan yhdessä tekeminen ja toisen kannustaminen.
Leirin hinta 93 €

300025 KESÄTUBE                                                         UUSI LEIRI!
ma-to            2.–5.7.            12–16-vuotiaille
Miltä tuntuisi viettää kesäleiriä tekemällä youtube-videoita, somettamalla ja pelaamalla? Kesätube-leirillä pääset tekemään näitä kaikkia unohtamatta kuitenkaan ihan perinteistä Multamäen kesäleirimeininkiä, kuten uimista, saunomista, ulkoilua ja leirinuotiota. Leirillä vierailee tubettaja, jolta voit saada vaikka mitä vinkkejä ja ideoita. Itse ei tarvitse olla tubemaisteri, sillä leirillä tehdään asioita jokaisen taitojen ja mielenkiinnon mukaan, yhdessä ja erikseen. Leirille saa omalla vastuulla ottaa mukaan oman tietokoneen, mutta se ei ole välttämätön. Kesätube kutsuu, tuu mukaan!
Leirin hinta 83 €

300026 ERÄNALLEN TELTTA –LEIRI
ti-to               3.–5.7.            8–13-vuotiaille
Perinteisten erätaitojen ohella leirillä melotaan, pelataan, leikitään, uidaan ja saunotaan. Olosuhteiden salliessa on mahdollista suorittaa kalliolaskeutuminen Hyyppään vuorelta. Leiri pidetään Hyyppään partiomajalla, Laukaan Puttolassa. Yöpyminen tapahtuu teltoissa.
Leirin hinta 77 €

300027 YHDESSÄ KESÄLEIRILLE*
pe-su             6.–8.7.
Nyt lähdetään yhdessä kesäleirille! Ota mukaan äiti, isi, kummitäti, pappa tai kuka tahansa täysi-ikäinen sukulainen, jonka kanssa haluat viettää loistavan viikonlopun Multamäessä. Leirillä kokeillaan yhdessä erilaisia asioita, jotka joillekin saattaa olla aivan uusia.
Leirin hinta 62 € aikuiselta ja 10 €/lapsi

300028 VEKARAT-PÄIVÄLEIRI*
ma-ke            9.–11.7.          5–6-vuotiaille
Lähde tutustumaan leiritoimintaan Vekarat-päiväleirille! Päivät kuluvat pelaillessa, luonnossa seikkaillessa ja tietenkin uusiin kavereihin tutustuessa. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa leirielämää opetellen. Jokainen leiriläinen pääsee maalaamaan itselleen oman leiripaidan.
Leirin hinta 62 €

300029 LEIRI!                                                                 UUSI LEIRI!
ma-pe           9.–13.7.          12–15-vuotiaille
Kesän uusi ja odotetuin leiri on tässä! Tällä leirillä yhdistyy viime vuosien legendaaristen leirien superhauska meininki uusien ideoiden kera. LEIRILLÄ! tehdään leiriläisten toivomia juttuja, pelataan, pidetään hauskaa, nautitaan kesälomasta ja tutustutaan uusiin kavereihin. Tälle leirille ei paljon muuta mukaan tarvitse kuin hyvän meiningin ja iloisen asenteen.
Leirin hinta 93 €

300030 LUOVAPAJA*
pe-su             13.–15.7.        8–12-vuotiaille
Tällä luovalla leirillä pääset toteuttamaan itseäsi kädentaitojen ja itseilmaisun merkeissä unohtamatta yhteistä hauskanpitoa ja reilua leirimeininkiä. Luvassa on luovuutta ruokkivaa toimintaa, yhdessä tekemistä sekä mukavaa ja rentoa leirifiilistä.
Leirin hinta 62 €

300031 PALLOILULEIRI*
pe-su             13.–15.7.        8–11-vuotiaille
Onko pallo hallussa? Vielä ei tarvitsekaan olla. Tällä leirillä se nimittäin otetaan haltuun! Palloiluleirillä pelaillaan paljon erilaisia pelejä, uidaan, tutustutaan uusiin kavereihin ja nautiskellaan kesästä. Tuu mukaan viikonlopuksi pelailemaan!
Leirin hinta 62 €

300032 MAAILMAN MONIMMAT POLLET -leiri hevosten ystäville
ma-pe            16.–20.7.        yli 8-vuotiaille
Mitä kaikkea hevosten kanssa voikaan tehdä? Se selviää Maailman Monimmat pollet -leirillä, joka on suunnattu kaikille hevosten ystäville ja johdattaa sinut hevosten ja ponien mielenkiintoiseen maailmaan.
Tallilla tutuksi tulevat Hiekkalan Hevostilan hevoset, ponit ja muut eläimet. Leirin ohjelmassa mm. hevosten hoitoa, agilitya, tallin arkitöitä, ratsastusta kahtena päivänä taitotason mukaan sekä ajoharjoittelua. Pakkaa reppuun liikkumiseen sopivat vaatteet, korolliset kengät, hyvät hanskat ja kirmaa kohti hevosellisia elämyksiä!
Leirin hinta 140 €

300033 SPORTTILEIRI
ma-pe            16.–20.7.        10–15-vuotiaille
Energinen leiri on nimensä mukaisesti täynnä liikuntaa ja toimintaa. Pääset haastamaan itsesi ja muut leiriläiset useissa urheilulajeissa. Leirillä pelaillaan paljon leiriläisten toivomia pelejä, liikuntaan ulkona, uidaan, testataan uusia lajeja ja tietysti pidetään hauskaa! Leiriviikko on siis täynnä menoa ja meininkiä, tule mukaan!
Leirin hinta 93 €

300034 ELÄINLEIRI*
ma-pe            23.–27.7.        7–10-vuotiaille
Eläinten ystävien leiri on tänäkin kesänä täällä! Multamäki muuttuu päivisin pieneksi kotieläinpihaksi heinäkuussa, kun erilaiset karvaiset ystävät saapuvat ilahduttamaan eläinleiriläisiä. Eläinleirillä pääset tutustumaan tuttuihin ja ehkä vähän tuntemattomiinkin kotieläimiin. Viikon aikana tutustutaan ainakin viiteen eri eläimeen.
Leirin hinta 93 €
 

300035 MYSTEERI–LEIRI                                              UUSI LEIRI!
ma-pe           23.–27.7.        11–13-vuotiaille
Palapelejä, vihjeitä, lukkoja, koodeja, niistä on mysteerileiri tehty. Tällä leirillä pääset ratkomaan mitä erikoisempia mysteerejä ja kilpailemaan aikaa vastaan. Oletko sinä yksi niistä, joka ratkaisee viikon aikana suurimman Multamäen mysteerin? Leiri on tehty niin aloittaville salapoliiseille kuin vanhoille mestariratkojillekin.
Leirin hinta 93 €

300036 TYTTÖJEN LEIRI*
pe-su             27.–29.7.        8–11-vuotialle
Mistä on tyttöjen leiri tehty? Ystävänkirjapajasta, askarteluista, pelailuista, leirikamuista ja hauskanpidosta. Esimerkiksi näistä on tyttöjen leiri tehty. Lähde siis mukaan viettämään ikimuistoista leirikesää tyttöjen leirille, jossa tyttöjen jutut ja ystävyys ovat se tämän leirin juttu!
Leirin hinta 62 €
 

300037 POIKIEN LEIRI*     
pe-su             27.–29.7.        8–11-vuotiaille
Mistä on poikien leiri tehty? Pelailusta, palloilusta, kavereista ja hauskanpidosta. Esimerkiksi näistä on poikien leiri tehty. Reilua ja reipasta meininkiä on siis luvassa. Lähde mukaan poikien omalle leirille, jossa poikien jutut ja kaverit ovat se tämän leirin juttu!
Leirin hinta 62 €
 

300038 PUUHAILULEIRI*
ma-pe           30.7.–3.8.       8–11-vuotiaille
Puuhaa riittää ja päivät kuluvat nopeasti, kun leiriläiset pääsevät touhumaan niin ulkona kuin sisällä. Leirin aikana polkuveneillään Peurunkajärvellä, kisaillaan leiriolympialaisissa, pelaillaan erilaisia pallopelejä ja vietetään iltaa uiden ja saunoen sekä nuotiomakkaraa nauttien. Tule mukaan puuhailemaan!
Leirin hinta 93 €
 

300039 MUSIIKKILEIRI*
ma-ke            30.7.–1.8.       8–12-vuotiaille
Onko musiikki sun juttu? Tykkäätkö laulaa? Haluaisitko kokeilla erilaisten soittimien soittamista? Musiikkileirillä riittää, että olet kiinnostunut laulamisesta ja soittamisesta. Tällä leirillä ei tarvita aiempaa kokomusta soittamisesta. Leirin aikana pääset tutustumaan eri soittimiin sekä nautiskelemaan musisoinnin ilosta. Soittelun ohessa luvassa myös muita aktiviteetteja niin sisällä kuin ulkona.
Leirin hinta 62 €

 

Palvelusta vastaa