Olet täällä

Leirit

Vatti järjestää yleis-, erikois-, ja teemaleirejä lapsille ja nuorille kesällä, syksyllä ja talvella koulujen loma-aikoina. Käytännössä katsoen lähes ympärivuotisesti!

Sitovat ilmoittautumiset:
Talvileireille   7.1.2020 alkaen
Kesäleireille  2.4.2020 klo 9.00 alkaen
Syysleireille 3.6.2020 klo 9.00 alkaen
Vattitoimistoon p. 014 2675 725, 014 2675 761 tai netissä www.kuntapalvelut.fi/laukaanvatti
Leireille otetaan 12-40 osallistujaa, leiristä riippuen. Peruutuspaikkoja kannattaa kysyä!

Leirit joissa on maininta “päiväleiri" ovat leirejä joihin leiriläisille ei ole varattu yöpymismahdollisuutta. Kaikki muut leirit sisältävät oletuksen leiriläisen yöpymisestä leiripaikan majoituksessa. Kaikilta leireiltä on kuitenkin mahdollisuus lähteä kotiin yöksi. Toivomme, että tästä mainitaan ilmoittautuessa. Ilmoittautuessa on tärkeää ilmoittaa leiriläisen ruoka-aineallergiat sekä erityisruokavaliot, näin keittiöhenkilökuntamme ehtii valmistautua asianmukaisilla eväillä. Leiriläisille lähetetään noin viikkoa ennen leirin alkua leirikirje, jossa on tarkemmin tietoa leiriohjelmasta, aikatauluista ja ajo-ohje leiripaikalle. Leiri laskutetaan leirin jälkeen.

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään seitsemän (7) päivää ennen leirin alkua. Mikäli ilmoittautuminen perutaan myöhemmin tai jätetään kokonaan ilmoittamatta, on järjestäjällä oikeus periä 50% leirin hinnasta järjestelykulujen kattamiseksi.

Leirimaksut v. 2020
Viikko 96 euroa
Viikonloppu (3 vrk) 66 euroa
Päiväleirimaksu vko 75 euroa
(Joidenkin leirien hinnoissa on lisättynä materiaalimaksu)
Ulkopaikkakuntalaisilta lisämaksu 40 euroa.
Laukaan kunnan nuorisotalojen klubikortilla saa 5 euron alennuksen/leiri.

Tyttö ja saippuakupla

 

laukaan_kunnan_leirit_logo.png

SYYSLEIRIT 2020

Ilmoittautuminen
Vattitoimistoon p. 014 2675 725, 014 2675 761 tai netissä www.kuntapalvelut.fi/laukaanvatti
Perusleirien hinnat ovat 66-95 €, erikoisleireillä korkeampi maksu.
Ulkopaikkakuntalaisille tulee leirin hintaan lisämaksu 40 €.

Muistathan, että leireille saa osallistua ainoastaan terveenä ja oireettomana. Myös leiriläisen perheenjäsenten tulee olla oireettomia. Oireita on mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Sairastapauksessa johtuvasta leirin peruuttamisesta ei peritä maksua. Toivomme, että leiriläistä olisi tuomassa ainoastaan yksi henkilö leirikeskukseen.

PALAUTEKYSELY LEIRILÄISTEN HUOLTAJILLE
Vatin leiritoiminnan kehittämiseksi toivomme leiriläisten huoltajilta palautetta leiritoiminnastamme.
Palautetta voi antaa nimettömänä, mutta jos haluat, että otamme palautteen tiimoilta yhteyttä sinuun, muistathan laittaa lomakkeen loppuun oman nimesi ja sähköposti- tai puhelinyhteystietosi. Ohessa olevan qr-koodin kautta pääset kätevästi palautekyselyyn tai voit mennä myös tästä linkistä kyselyyn.

Linkki huoltajien leiripalautteeseen

 

Syksyn leireille ilmoittautuminen käynnissä!

302000 ÄIDIT JA LAPSET –LEIRI
pe-su             4.-6.9.
Yhteistä laatuaikaa, rentoutumista ja mukavaa tekemistä – niistä koostuu äitien, lasten ja isoäitien yhteinen leiri. Leirillä on ohjattua toimintaa niin lapsille kuin aikuisille, yhdessä ja erikseen. Päivisin ohjelmassa askartelua, ulkoilua, pelailua ja illalla rauhoitumme miellyttävässä savusaunassa.
Leirin hinta aikuisilta 66 € ja lapsilta 10 €

302001 ISÄT JA LAPSET -LEIRI
pe-su 11.-13.9.
Liikunnallinen ja toimintaan innostava viikonloppu isille, lapsille sekä papoille Multamäessä. Viikonlopun aikana on luvassa ohjattua toimintaa aikuisille ja lapsille, niin yhdessä kuin erikseen. Päivisin keskitymme yhdessä touhuamiseen, illalla rentoudumme leppoisissa savusaunan löylyissä.
Leirin hinta aikuisilta 66 € ja lapsilta 10 €

302002 SYYSSÄPINÄT       
ma-ke            12.-14.10.      7-10-vuotiaille
Syyssäpinät valtaavat koko Multamäen leirikeskuksen. Tule mukaan nauttimaan syyslomasta mahtavan toiminnan ja uusien ystävien kanssa.
Leirin hinta 66 €

302004 RATSASTUKSEN ALKEET
pe-su             16.-18.10.            7-10-vuotiaille
Nouse ratsaille! Ratsastuksen alkeet- leiri on suunnattu ratsastuksesta kiinnostuneille sekä harrastuksen alussa oleville hevosten ystäville. Viikonlopun mittaisella leirillä opetellaan ratsastuksen perusteita sekä harjoitellaan hevosten hoitoa ja varustamista. Lisäksi tutuksi tulevat tallin arki sekä tilan muut eläimet. Ratsastamme 4-5 hlön ryhmissä1-2h/pvä Hiekkalan hevostilan suomenhevosilla. Ratsastuksen lisäksi harjoittelemme yhdessä hevostaitoja. Lisätiedot leirin hevostoiminnasta: sähköpostitse info@hiekkalanhevostila.fi tai soittamalla 044 230 2661.
Leirin hinta 138 €

302005 TONTTULEIRI
pe-su             11.-13.12.      7-9 –vuotiaille
Joulun alla on mukava touhuilla Tonttuleirillä. Leirillä pääset mukaan joulupukin pajan tehtäviin; autetaan muoria leipomisessa, askarrellaan joulukuusen koristeita pukinpajassa ja ratkaistaan joulun salaperäinen arvoitus. Leiri pidetään Multamäen leirikeskuksen hirsihuvilassa Katvelassa.
Leirin hinta 66 €

 

KESÄLEIRIT 2020
 

300014 SUMMERSTORIES –SANATAIDEPAINOTTEINEN KESÄLEIRI
ma-pe           8.-12.6.          8-13-vuotiaille
Kesäloma ja vapaus lähteä tarinoitten matkaan! Lasten ja nuorten kirjoituspainotteinen luova leiri tarjoaa mm. ohjattua sanataideopetusta, rauhaisaa lukupiknikkiä, tilaa sanoittaa omia tunteita ja ajatuksia, yhteisiä peli- ja leikkihetkiä, nuotioiltaa ja savun tuoksua, uintia ja saunomista, soutelua ja polkuveneilyä, istahtatamista runopolun varteen fiilistelemään kesää, metsää, järveä, ystävyyttä ja sanojen taianomaista siltaa toistemme välillä. Leirijohtajana FM, Jarna Pihlajamäki, Soveltavan sanataiteen opettaja.
Leiri alkaa 8.6. klo 15.00 ja päättyy 12.6. klo 13.00.
Leirin hinta 111 €

300019 TYTTÖJEN LEIRI
pe-su             12.-14.6.        9-12 –vuotiaille
Tule kanssamme viettämään vauhdikasta viikonloppua tyttöjenleirille!
Leiri pitää sisällään iloa, naurua, askartelua, hemmottelua, hauskanpitoa, leirikamuja ja paljon muuta mukavaa tekemistä. Lähde siis mukaan viettämään ikimuistoista leirikesää tyttöjen leirille, jossa tyttöjen jutut ja ystävyys ovat se tämän leirin juttu!
Leirin hinta 66 €

300020 MINUSSA PUHUU KOKONAINEN MAAILMA –LUOVAN KIRJOITTAMISEN LEIRI
su-to              14.-18.6.        14-18-vuotiaille
Sanat omimmat. Kynät tylsät ja teroitetut. Vihot, joissa kannet jo taittuneet. Into kirjoittaa. Tahto saada sanoitettua oma sisäinen maailma. Kirjoitettu maailma tulee kohdatuksi leirillämme yhteisissä kirjoituspajoissa, ajatus- ja lukuretkillä lähimaastoon, värien ja muotojen kartoilla, sävelissä ja liikkeissä, tunneporteista kulkien ja laskevaa aurinkoa katseellamme saattaen. Leiri alkaa poikkeuksellisesti su klo 15 ja päättyy to klo 13. Leirijohtajana, FM, Jarna Pihlajamäki, Soveltavan sanataiteen opettaja.
Leirin hinta 111 €

300021 KALASTUSLEIRI
ma-to            15.-18.6.        9-12-vuotiaille
Jos haluat kalaa, lähde meidän kanssa leirille! Ohjelmassa on järvikalastusta Peurunkajärvellä. Lisäksi ohjelmassa on muutakin leiriohjelmaa peleistä saunomiseen ja uimiseen. Omat kalastusvälineet ja aurinkolasit mukaan. Leiri soveltuu kalastuksesta innostuneille sekä vasta-alkajille.
Leirin hinta 77 €

300022 PARKOUR TOIMINTALEIRI päiväleirinä
ma-to            15.-18.6.        7-14-vuotiaille
Parkour-leirillä parkourataan ulkoalueilla ja sisätiloissa. Parkourissa keskitytään kehittämään liikkumiseen tarvittavia perusominaisuuksia, kuten tasapainoa, voimaa, dynaamisuutta, kestävyyttä, tarkkuutta, tilan hahmotusta ja luovuutta mm. hyppimällä, kiipeämällä, juoksemalla sekä erilaisia ylityksiä ja alituksia tehden. Leirillä on käytössä Parkour Akatemian parkourvälineistöä, josta on mahdollista toteuttaa erilaisia mielenkiintoisia ratoja. Ohjaajina toimivat Parkour Akatemian kokeneet ja innostavat ohjaajat. Leiri järjestetään Sydän-Laukaan koulun liikuntasalissa.
Leirin hinta on 136 €, sis. opetuksen, vakuutuksen, lounaan ja välipalan.

300024 KESÄLEIRI             
ma-to            22.-25.6.        9-11-vuotiaille
Eikö kesälle ole mitään tekemistä? Haluatko viettää rennon kesäviikon uusien ystävien seurassa? Kesäleiri on siinä tapauksessa juuri sinulle! Kesäleirillä yhdistyy kaikki kiva kesässä ja luvassa on esimerkiksi uimista, makkaranpaistoa, perinteisiä pihapelejä ja kaikkea muuta mukavaa, mitä kesäleirillä voi tehdä.
Leirin hinta 77 €

4H PIENELÄINTENHOITO-LEIRI
pe-su              26.-28.6.        yli 13-vuotiaille
Oletko eläinrakas?! Mikäli vastasit kyllä -tämä leiri on juuri sinua varten!
Leirin aikana tutustut useiden eri pieneläinten hoitoon!
Leirillä sinulla on huikea tilaisuus suorittaa  - Pieneläintenhoitokurssit ja tulevaisuudessa työllistyä 4H-pieneläintenhoitajana! Leirillä keskitytään koirien, kissojen ja jyrsijöiden hoitoon. Leiripäivämme rytmitämme leirillä mukana olevien eläinten tarpeiden mukaan ja pidämme huolta karvaisista ystävistämme. Lisätiedustelut: Laukaan 4H-yhdistys, Anni Jalonen 044 7457825. Leirin tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet: https://laukaa.4h.fi/
Leirin hinta 130 €, Laukaan 4H -yhdistyksen jäsenille 100 €

300028 KEPPARILEIRI
ma-pe           29.6.-3.7.       7-10-vuotiaille
Kepparit kainaloon ja Multamäkeen! Tänä kesänä kepparileirillä tehdään omille keppihevosille sopivia varusteita, esim. riimut ja riimunnaru, suitset sekä loimi, käydään maastolenkeillä, rakennellaan esteratoja, opetellaan kouluratsastusrata ja tutustutaan uusiin kavereihin. Leiri huipentuu upeaan kepparikisaan, jossa voitto ei ole tärkein vaan yhdessä tekeminen ja toisen kannustaminen.
Leirin hinta 96 €

300029 ERÄNALLEN TELTTA –LEIRI
ti-to               30.6.-2.7.       8-12-vuotiaille
Perinteinen telttaleiri Hyyppään partiomajan ympäristössä on tänäkin kesänä täällä! Eränalle on valmiina uusiin seikkailuihin, ootko sä? Yöt nukutaan teltassa, päivisin seikkaillaan metsässä ja melotaan lammessa sekä illan kruunaa nuotion ääressä istuskelu. Perinteisten erätaitojen ohella leirillä pelataan, leikitään, uidaan ja saunotaan. Leiri pidetään Hyyppään partiomajalla, Laukaan Puttolassa.
Leirin hinta 77 €

300030 YHDESSÄ KESÄLEIRILLE –lasten ja aikuisten yhteinen leiri
pe-su             3.-5.7.
Yhdessä tekemisen leiri ottaa aikuiset ja lapset vastaan kesäviikonlopuksi Multamäkeen. Nyt on mahdollista tehdä kaikkia kivoja ja ehkä uusiakin leiriaktiviteetteja yhdessä! Rento ja hyvä fiilis on pääosissa tämän leirin toiminnoissa. Leirille voi tulla leiriläisen kanssa äiti, isä, huoltaja, isovanhempi, kummivanhempi tai muu leiriläiselle tärkeä aikuinen.
Leirin hinta 66 € aikuiselta ja 10 €/lapsi

300032 MAAILMAN MONIMMAT POLLET -leiri hevosten ystäville
ma-pe            6.-10.7.          yli 7-vuotiaille
Leiri kaikille hevosten ystäville! Maailman monimmat pollet –leiri kutsuu jälleen hevosten ystäviä kesällä Hiekkalan hevostilalle tutustumaan tallielämään ja harjoittelemaan hevostaitoja. Leirin ohjelma on toimintaa täynnä, viikon aikana ohjelmassa on mm. tallin arkeen tutustumista, hevosten, ponien ja aasien hoitoa, ratsastusta ja ajoa sekä paljon muuta. Leiri ei vaadi aiempaa hevoskokemusta, vaan soveltuu kaikille hevosten ystäville. Kirmaa mukaan! Lisätiedot leirin hevostoiminnasta: sähköpostitse info@hiekkalanhevostila.fi tai soittamalla 044 230 2661.
Leirin hinta 143 €

300023 KESÄTUBE
pe-su           10.-12.7.        12-16 –vuotiaille
Miltä tuntuisi viettää kesäleiriä tekemällä youtube-videoita, somettamalla ja pelaamalla. Tänä vuonna leirillä keskitytään edellisiä vuosia enemmän someen ja videoiden tekemiseen. Pelaamiseenkin löytyy kyllä aikaa ja unohtamatta tietenkin perinteisiä Multamäen kesäleirimeininkejä! Parhaaseen leiriin kuuluu tietenkin uimista, leirinuotioita, ulkoilua ja saunomista. Leirillä vierailee aiheeseen liittyvä vieras, jolta voit saada vaikka vinkkejä ja ideoita omaan tekemiseen. Sinun ei tarvitse olla tubemaisteri, sillä leirillä tehdään asioita jokaisen taitojen ja mielenkiintojen mukaan. Leirille saa ottaa omalla vastuulla tietokoneen, mutta se ei ole välttämätöntä. 
Leirin hinta 96 €

300036 VEKARAT-PÄIVÄLEIRI
ma-ke            13.-15.7.        5-6-vuotiaille
Lähde tutustumaan leiritoimintaan Vekarat-päiväleirille! Päivisin leikitään ja pelaillaan yhdessä, askarrellaan ja maalataan oma leiripaita sekä seikkaillaan luonnossa ja tietenkin tutustutaan uusiin kavereihin. Luvassa on mukavaa yhdessäoloa leirielämää opetellen.
Leirin hinta 65 €

300037 ASKARTELULEIRI
ma-ke            13.-15.7.        7-10-vuotiaille
Tykkäätkö askarrella ja haluaisitko kokeilla erilaisia kädentaitoja? Askarteluleirillä pääset tutustumaan erilaisiin askartelutyyleihin ja materiaaleihin. Leirillä kokeillaan eri tekniikoita ja välineitä askartelussa. Tule päästämään luovuutesi valloilleen ja askartelemaan kanssamme viikonlopuksi! Askartelun ohessa leiriin mahtuu myös muuta mainiota leirielämää kuten saunomista ja uimista. Askarteluita ohjaamassa myös kädentaitoammattilainen Virve, Design by Virvestä.
Leirin hinta 66 €

300045 MYSTEERI–LEIRI
to-su 16.-19.7.                 11-14-vuotiaille
Oletko sinä se, joka mahdollisesti osaa ratkaista pulmia, aukaista lukkoja tai selvittää mysteerejä? Tätä ja kaikkea muuta on luvassa mysteeri-leirillä! Tule kokemaan kanssamme leiri, jossa opetellaan rakentamaan mysteerihuoneita, kisataan aikaa vastaan ja kokeillaan omia rajoja sekä ratkotaan pieniä pulmia. Tähän kaikkeen lisätään mukaan tuttua kesäleirimeininkiä, sillä eihän leiri ole mitään ilman uimista, saunaa ja leirinuotioita. Tämä leiri on tehty niin aloitteleville salapoliiseille kuin vanhoille mestariratkojillekin.
Leirin hinta 77 €

300038 SEIKKAILULEIRI
ma-pe           20.-24.7.        10-14-vuotiaille
Kiinnostaako seikkaileminen? Tule haastamaan itseäsi seikkailujen ja toiminnan parissa. Leirillä on luvassa melontaa, luonnossa seikkailua sekä ongelmanratkaisutehtäviä. Jännitystä nostattaa viikon aikana odottamattomat yllätystehtävät. Lähde mukaan hakemaan seikkailullisia elämyksiä ja kokemuksia!
Leirin hinta 96 €

300039 ELÄINLEIRI
pe-su              24.-26.7.        7-10-vuotiaille
Eläinten ystävien leiri on täällä taas! Haluatko päästä tutustumaan tarkemmin kotieläimiin? Tule Multamäkeen. Multamäki muuttuu päivisin pieneksi kotieläinpihaksi eläinleirin ajaksi, kun erilaiset karvaiset ystävät saapuvat ilahduttamaan leiriläisiä. Eläinleirillä pääset tutustumaan tuttuihin ja ehkä vähän tuntemattomiinkin kotieläimiin. Viikon aikana tutustutaan ainakin viiteen eri eläimeen, mitkähän ne mahtaa olla?
Leirin hinta 77 €

300043 LAISKOTTELULEIRI
ma-to            27.-30.7.        12-15-vuotiaille
Viime kesän suosikkileiri palaa jälleen! Raskaan ja touhukkaan kesän lopuksi on hyvä ottaa aikaa rentoutumiselle. Laiskotteluleirillä tarkoituksena on nauttia rennoissa merkeissä yhdessä loppukesän lämmöstä ja ladata akut ennen koulujen alkua. Tiedossa on rantapäiviä, saunomista ja uimista sekä päiväunia riippukeinussa. Ja jotta laiskotteluun ei pääse kyllästymään, leirikeskus tarjoaa myös loistavat puitteet aktivoitumiselle.
Leirin hinta 77 €

300044 DUUNILEIRI
to-ma        30.7.-3.8.            13-17 -vuotiaille                
Duunia tekemällä saat nauttia Multamäen antimista ja kesän parhaista päivistä ilmaiseksi! Leirillä opitaan yhdessä tekemisen kautta. Päivisin opettelemme uutta tai vahvistamme jo oppimaamme. Iltaisin relaamme ja nautimme upeista aktiviteeteista yhdessä. Kaiken tämän lisäksi saat suorittamistasi kursseista 4H:n kurssitodistuksen sekä leiritodistuksen. Leirin jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä 4H:n työpalvelun tai 4H - yrittäjyyden kautta.

 

 

ilta-aurinko, multamäki, leirikeskus

 

 

Palvelusta vastaa