Nuorille (16-29 -vuotiaat)

Ohjaamo Laukaa

Ohjaamo on kaikille alle 30-vuotiaille suunnattu paikka, joka kokoaa eri palvelut saman katon alle. Ohjaamo tarjoaa tietoa , neuvontaa, ohjausta koulutukseen, työllistymiseen ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Jos et tiedä mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!

Klikkaa tästä lisätietoja

Nuorten Startti

Kohderyhmänä ovat 17-29 vuotiaat työttömät, opiskelupaikkaa vailla olevat, opintonsa keskeyttäneet tai elämänsä suuntaa miettivät sekä tukea arkeen tarvitsevat nuoret. Startille voi tulla pajasopimuksella, kuntouttavaan työtoimintaan tai työkokeiluun.

Klikkaa tästä lisätietoja

Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön tarkoituksena on tukea alle 29-vuotiaita nuoria erilaisissa arjen asioissa ja ongelmissa. Yhteistyön lähtökohtana ovat nuoren omat tavoitteet ja toiveet, ja työskentely muotoutuu yksilöllisesti nuoren tilanteen mukaan. Etsivän kanssa työskentely on luottamuksellista, maksutonta ja vapaaehtoista.

Klikkaa tästä lisätietoja

Nuorten työpaja

Vattipaja on Laukaan vapaa-aikatoimen alaisuudessa toimiva yhteisö, jonka toiminnassa korostuvat oppiminen, työnteko sekä niihin liittyvä ohjaus ja valmennus.

Klikkaa tästä lisätietoja

Kesätöihin kuntaan?

Laukaan kunnassa  tarjolla leiriohjaajan ja puistotyöntekijän tehtäviä.  Haku on helmi-maaliskuussa. Olemme myös mukana järjestämässä 4H-yhdistyksen kesätyöhaastetta.

Nuorten kesätyöt